Полезни съвети      

ASUS ZenFone 3s Max – смартфонът с 5000 мАч батерия

от Лили Георгиева | 31.03.2017 г.

Минали са едва няколко месеца от появата на пазара на оригиналния ZenFone 3 Max, а тайванският производител вече е готов с подобрена версия – ASUS ZenFone 3s Max. Новият смартфон разполага с батерия с капацитет 5000 мАч, която осигурява привлекателна като продължителност автономна работа.

ASUS ZenFone 3s Max е способен да удовлетвори потребностите на средностатистическия потребител. Освен това обаче може да претендира и за много повече. В арсенала му присъстват още никак лоша камера и дисплей за аплодисменти.

Докато във вътрешността му не открива промени, то дизайнът е обновен. Телефонът е симпатичен и предлага добро съотношение цена/качество. Нека да разгледаме обстойно достойнствата му.

Дизайнът

Корпусът е от метал и носи характерните черти на смартфоните на ASUS. ZenFone 3s Maх не прави изключение от своето семейство. Скенерът на пръстови отпечатъци обаче е преместен на предния панел. Той се използва за приемане на входящи обаждания, пускане на камерата и заснемане.

Телефони за потребители със стил

Има изменения и в клавишите на екрана, те са по-обемни вече. Като резултат се получава приятен за държане телефон, който освен това е и с по-малки размери. Почитатели на по-компактните модели, не пропускайте това!

ASUS ZenFone 3s Max 1

Дисплей

ASUS ZenFone 3s Max е снабден с 5.2-инчов HD (720 р) IPS-дисплей с 2.5D извито стъкло. На висота са яркостта и цветопредаването. В слънчев ден няма да изпитате неудобство, заглеждайки се в екрана. Ъглите на обзора са идеални. Може да ви разочарова за миг само резолюцията, тъй като тя е HD. Просто вече много модели на пазара предлагат Full HD. Какво е накарало тайванците да заложат на него, не можем да отгатнем.

ASUS ZenFone 3s Max

Производителност и автономна работа

Този съвременен симпатяга е базиран на 64-битов процесор MediaTek MT6750 с тактова честота 1.5 GHz. Съчетан е с 3 GB оперативна памет и 32 GB вградена памет, която можете да разширите до 2 TB с помощта на слота за MicroSD.

Смартфонът разполага с хибриден слот – т.е. трябва да избирате между втора SIM карта или карта памет.

Смартфони с удивителна автономна работа

За батерията вече споменахме, че тя е феноменална – 5000 мАч. Предвид операционната система и интерфейса, с едно зареждане можете да работите с ZenFone 3s Max до две денонощия.

ASUS ZenFone 3s Max 4

Камерата на ZenFone 3s Max

Тайванският смартфон предлага на съвременния потребител 13-мегапикселова основна камера, която разполага с двойна светкавица. В условия на достатъчна осветеност снимките са качествени и и няма да имате забележки. Все пак отсъства вниманието към детайлите, но това не е кой знае каква болежка.

Предната камера е 8-мегапикселова и също прави качествени снимки. Идеална е за селфита.

Източник на снимките:  asus.com