Полезни съвети      

HTC Desire 626G – Поддържа 2 SIM карти и и привлича погледа

от Лили Георгиева | 19.03.2017 г.

Смартфонът се появи на пазара през 2015 г. и смело намери своето място сред средния клас устройства. Характеристиките му напълно отговарят на цената, на която ще го откриете в онлайн и физическите магазини.

Да погледнем дизайна…

Достатъчно привлекателен външен вид, който категорично можете да свържете с профила на HTC телефоните. Погледнете предния панел и ще се уверите. На свой ред на задната страна ще забележите матирана повърхност, изработена от приятна на допир пластмаса.

По страниците е използван приятно контрастен цвят. Габаритите на устройството са: 146.9 х 70.9 х 8.2 мм при тегло— 137 гр.

HTC Desire 626G е снабден с 5-инчов дисплей с HD резолюция (1280 x 720). Нивото на яркост е добро, както и ъглите на обзора, наситеността и контрастността на изображенията.

HTC Desire 626G 5

Дисплеят поддържа до 10 едновременни докосвания.

Производителността е една от

най-важните характеристики в наши дни.

Затова е добре да бъдете наясно, че HTC Desire 626G работи с 8-ядрен чип MediaTek MT6592, с процесорни ядра Cortex-A7, които работят с максимална честота до 1.7GHz. Графиката е възложена на видеочип Mali-450.

Какво означава това? Че мощността на устройството е достатъчно, за да работите доволно бързо с интерфейса, включително и браузъра. За игри този телефон също е удачен избор.

HTC Desire 626G

Колкото по паметта,

потребителят получава 1 GB оперативна памет. Вградената памет е 8 GB, като на практика можете да използвате 4.4 GB. За радост, налице е поддръжка на карта памет до 32 GB. Така получавате достатъчно свободно място за игри, приложения, снимки и видеа.

Друг важен детайл, на който трябва да се обърне внимание, е

автономната работа.

Като среден клас телефон HTC Desire 626G може да предложи несменяема батерия с капацитет 2000 мАч.

Зарядът ще ви стигне от сутринта до вечерта, ако периодично в течение на деня използвате устройството за позвънявания, интернет, социални мрежи, музика и дори погледате видео.

HTC Desire 626G 2

Смартфони със завиден капацитет на батерията

В режим непрекъснато гледане на видео ще се наложи да презаредите след около 8-9 часа. Това не е никак лош резултат към днешна дата.

А какво е един съвременен телефон без добри камери?

Тук е моментът да споменем, че HTC Desire 626G разполага с 13-мегапикселова основна камера. BSI сензорът има светосила f/2.2. Качеството на снимките е средно. Ако обичате да правите микроснимки, ще бъдете приятно изненадани.

Предната камера е 5-мегапикселова и напълно задоволителна за непретенциозните потребители.

Смартфонът поддържа работа с 2 SIM карти и работи в 2G/3G мрежи. Операционната система е Android 4.4 KitKat в комбинация със Sense UI 5.3.

HTC Desire 626G 4

В заключение на посочим силните страни на HTC Desire 626G. Струва си да имате предвид този модел, ако за вас от приоритет са интересният дизайн, достъпната цена и възможността да работите с 2 SIM карти.

Имайте предвид, че може да ви огорчат: поостарялата операционна система, отсъствието на поддръжка на 4G и дефицитът на памет.

Източник на снимките: htc.com