Полезни съвети      

7 приложения, с които ще изпълните целите за 2017 г.

от Лили Георгиева | 04.01.2017 г.

Сложете край на отлагането на поставените цели и новогодишните обещания. Време е да се концентрирате и да използвате най-прекия път към успеха. Точно за тази цел днес ще ви предложим няколко мобилни приложения, от които всеки съвременен човек може да извлече полза.

Те са практични. Те са мотивиращи. Те са стимулиращи. Те не забравят.

Предложение №1: Strava

strava 1

През 2017 г. е време да постигнете жадуваната мечта, да влезете във форма. За целта можете да използвате Strava- това мобилно приложение представлява GPS тракер, който маркира маршрута, по който бягате или карате колелото си. Споделете го с приятели и съмишленици.

Освен това можете да откриете по-интересни маршрути и да се мотивирате от постиженията на другите.

Itunes | Google Play |

fooducateПредложение №2: Fooducate

Броенето на калории до известна степен помага, когато искаме да отслабваме. В същото време е добре да имаме до себе си помощник, който да ни съветва кои са най-полезните храни. Защото те не се изчерпват с маруля, репички и рукола…

С това приложение можете да сканирате баркодове, да създавате рецепти и да следите какво похапвате всеки ден, без да се стресирате чрез броене на калории.

iTunes | Google Play |

Предложение №3: Level Money

2017 г. може да се окаже точното време, когато да внесете хармония във финансовите дела. С това приложение сте една крачка по-близо до целта.

То знае колко пари искате да спестите през месеца и ви показва колко можете да харчите до деня, когато взимате заплата.

 iTunes | Google Play |

Предложение №4: Evernote

evernote 1

В наши дни всеки говори за продуктивност. Ако искате да отмятате всяка задача от списъка за деня, използвайте това приложение. То променя правилата на играта.

Още едно приложение, което определено ще ви допадне

Планирайте всичко. От работния ден до пътешествието. От списъка за пазаруване в магазина до списъка с подаръци за следващата Коледа.

iTunes | Google Play |

Предложение №5: 21Habit

21 habitДали не сте се уловили, че имате начина да правите нещо, което ви вреди? Или пък искаме да усвоите нов навик, кото ще ви бъде от полза?

Време е за самоусъвършенстване.

21 дни са необходими, за да спрете един навик или да усвоите нов.

С това мобилно приложение можете да постигнете именно това. За жалост не е безплатно. Цената е 21 долара. След това обаче приложението ще ви връща по 1 долар за всеки ден, в който успешно се справяте с поставената задача.

Приложения, от които вече или скоро ще се нуждаете

Ако се провалите, парите отиват за благотворителност.

iTunes | Google Play |

 

И така, готови ли сте да влезете във форма, да подобрите своето финансово положение, да се освободите от вредните навици и да започнете да практикувате по-полезни, а също така и да станете по-продуктивни? Ние – да!

Източник на снимките: itunes.apple.com, play.google.com