Полезни съвети      

Asus Pegasus 2 Plus – добър телефон, добра цена

от Лили Георгиева | 06.03.2017 г.

Няма как да не са ви направили впечатление моделите Zenfone на ASUS. Те са едни от най-разпознаваемите. Освен това са балансирани, мощни и красиви. И за да бъде максимална ползата от успешното творение на дизайнерите, след време се появи ново семейство смартфони под името Pegasus.

Asus Pegasus 2 Plus предлага тънък и лек корпус. Параметрите му са 151.8×75.5×8.1 мм при тегло 156 грама. Той представлява продължение на серията Pegasus. За разлика от Zenfone, тя е насочена към средния клас телефони. Тук е моментът да посочим, че първоначално Pegasus са разработвани за продажба на азиатския пазар.

Корпусът на Asus Pegasus 2 Plus е от пластмаса, а рамките на екрана са минимални. Екранът е 5,5-инчов FullHD. Може да ви впечатли с никак лоши ъгли на обзора, задоволително цветопредаване и солиден запас на яркост.

Asus Pegasus 2 Plus 1

Смартфони с 5-инчов дисплей

Максимално високата резолюция е 1920×1080 при плътност на пикселите на инч – 441.

Добра новина е наличието на защита на екрана и сензора срещу повреждане – Corning Gorilla Glass.

Моделът се предлага в един цветови вариант – бял корпус с интересни златисти детайли. Печели потребителя с отлична ергономичност.

Искаш селфи-смартфон? Разгледай тези

Asus Pegasus 2 Plus е разработен на базата на 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 615 с 8 ядра Cortex-A53, 3 GB оперативна памет и 16/32 GB вградена памет, която можете да разширите с карта microSD. За графиката отговаря Adreno 405.

Мощността на смартфона е достатъчна

за комфортна работа при пуснати няколко приложения едновременно.

ASUS Pegasus 2 Plus 3

Камерите на симпатичния Asus Pegasus 2 Plus са стандартни за съвременните смартфони. Предната е с резолюция 8 MP, а основната е с резолюция 13 MP и е допълнена със светодиодна светкавица.

Купете си HTC телефон до 500 лв.

Още една добра новина е поддръжката на 2 SIM карти, наличието на GPS и поддръжка на LTE мрежи.

Колкото до автономната работа,

от ASUS са заложили на батерия с капацитет 3030 мАч. Т.е. получавате никак лош запас от време, което можете да оползотворите в използване на приложения, сърфиране в интернет и водене на разговори.

Asus Pegasus 2 Plus

В заключение ще кажем, че

Asus Pegasus 2 Plus е смартфон, който представлява отличен избор за хора, които искат да разполагат с функционално устройство срещу разумна сума пари.

Източник на снимкие: asus.com