Полезни съвети      

18 причини да харесате Huawei Honor 7 Premium

от Лили Георгиева | 28.02.2017 г.

След появата на пазара на флагманското устройство Honor 7, Huawei ни представи и модел със същото име и допълнението Premium. Какво се крие в характеристиките му?

1/ Този модел не се отличава визуално от стандартната версия. Остава налице матовият метален корпус с правоъгълна форма и изгладени ъгли.

2/ Задният панел е златист, което създава усещане за изключително качество и отличава модела на фона на конкурентите.

3/ На задния панел ще забележите още скенера на пръстови отпечатъци. Той работи доволно бързо – разблокира устройство за по малко от половин секунда. Продължителната работа с телефона води до запомняне на папиларния модел и това още повече ускорява процеса на разблокиране.

honor 7 premium

4/ Honor 7 Premium предлага 3 нива на защита: нормално, за гости и защитено срещу всеки друг, освен вас.

5/ Можете да стартирате позвъняване без да разблокирате екрана. За целта е необходимо да настроите гласовите команди.

6/ Сензорът на пръстови отпечатъци може да бъде използван и за други функции – правене на снимки, отговаряне на позвъняване или пък за изключване на будилника.

honor 7 premium 1

7/ На лявата страница на Honor 7 Premium има специален клавиш. С негова помощ получавате достъп до най-посещаваните сайтове и приложения.

8/ Смартфонът разполага с 5,2-инчов дисплей с резолюция 1920х1080 пиксела. Матрицата е IPS с широки ъгли на обзора. Цветопредаването е на ниво, както и яркостта.

Телефони с отлични селфи камери

9/ Honor 7 Premium работи на базата на осемядрен процесор Kirin 935 с тактова честота 1,5 и 2,2 GHz. Графиката е възложена на Mali-T628 MP4 и позволява да играете игри без проблем, а също така и да гледате HD видео.

10/ Оперативната памет е 3 GB, а вградената – 32 GB, като се поддържа слот за microSD карта до 128 GB.

honor 7 premium 2

11/ Капацитетът на батерията е 3100 мАч. Според твърденията на компанията-производител, тя е напълно достатъчна за 60 часа работа в ненатоварен режим.

Защо Доналд Тръмп използва Galaxy S3?

При активно използвате батерията ще се разреди до 30 часа.

12/ Honor 7 Premium е снабден с енергоспестяващ екран и технология Smart Power 3.0, която оптимизира работните процеси и пести до 30% от енергията.

13/ С помощта на специална система за охлаждане потребителят може да съкрати разхода на енергия с още 15%.

14/ Залагайки на Honor 7 Premium, получавате 20-мегапикселова основна камера с вградена технология PDAF и диафрагма f/2.0, която нерядко изключва необходимостта от използване на светкавица дори при снимане в неблагоприятни условия.

15/ Добра новина е наличието на няколко автоматични режима на снимане, както и възможността за обработването на снимките с различни функции и филтри.

huawei honor 7 premium

16/ Ако търсите устройство, което предлага отличен звук, не се колебайте да заложите на Honor 7 Premium.

17/ Тук е моментът да споменем, че смартфонът е идеален за записване на глас от разстояние. Качеството е добро при дистанция от 5 метра, а при дистанция от 3 метра устройството автоматично заглушава излишните шумове.

18/ Honor 7 Premium предлага и още една интересна функция – да откликва на гласа на своя собственик. Това е много добра новина за онези от вас, които редовно губят телефона от полезрението си и се лутат из къщи в търсене.