Полезни съвети      

Най-бързите Android-смартфони

от Лили Георгиева | 10.12.2019 г.

Готови ли сте за разберете кои са най-бързите Android-смартфони на пазара? Излезе новата класация на AnTuTu. В нея виждаме както очаквани модели, така и неособено. Оставяме малко любопитството ви да расте. Така де, остават няколко седмици до новата година. Сериозно пренареждане на класацията надали се очаква. Очаква се само декемврийският ъпдейт.

Т.е. може почти категорично да се каже, че най-добрите по скорост са в следващите редове.

И така…

Разработчиците от AnTuTu всъщност публикуваха две нови класации, в които са изброени най-производителите смартфони в премиум сегмента и средната ценова категория.

Бил Гейтс си купи Android-телефон. Какъв е той?

Сред най-скъпите устройства виждаме лидер в лицето на модела Asus ROG Phone 2. Той е следван от два смартфона, за които много се изписа през изминалите месеци. Това са OnePlus 7T и OnePlus 7T Pro.

На почетното четвърто място откриваме модел, който не е популярен у нас – Realme X2 Pro. Впечатляващото в него е, че е успял да изпревари доста по-скъпи свои конкуренти. Флагманите на Samsung, например, „затварят“ десетката на топ устройствата.

За какво да гледаме, когато купуваме смартфон

Следват още два модела на OnePlus и един Redmi представител. На 8-ата позиция се е наредил Asus ZenFone 6 2019.

В средния ценови сегмент виждаме лидер в лицето на Redmi Note 8 Pro, който е построен на базата на Helio G90T.
„Среброто“ е за Oppo Reno 2, който умело е изпреварил Xiaomi Mi 9T и Samsung Galaxy A80. Как? Благодарение на малко по-бързия си процесор.

В топ 10 на най-бързите среден клас телефони са още Xiaomi Mi 9 SE, два смартфона Realme, Redmi Note 7 Pro и слабоизвестният по нашите ширини Vsmart Live.

Източник на снимките: antutu.com,