Полезни съвети      

Бил Гейтс си купи Android-телефон. Какъв е той?

от Лили Георгиева | 28.09.2017 г.

Милиардерът Бил Гейтс вече влезе в историята като основател на Microsoft и създател на операционната система Windows. Освен това той е най-богатият човек в света и е популярен с това, че на практика всички свои средства влага във фондове в помощ на нуждаещи се по целия свят.

Гейтс освен това е лицето на Microsoft и използва продуктите на компанията, за да дава пример на останалите.

Неотдавна обаче в интервю Бил заяви, че в момента разполага със смартфон, който принадлежи към семейството на Android. За жалост тогава той не уточни за кой модел става дума, но отчете, че софтуера на устройството е от Microsoft.

Знаете, че експертите в технологичната сфера не стоят със скръстени ръце. Когато някой заяви, че използва дадено устройство, но не конкретизира какво, подавайки само лъжичка информация, веднага започва да се дълбае по темата.

Най-производителните смартфони на пазара

Така някои смятат, че съществува един-единствен вариант  и това е смартфон на компанията Samsung, тъй като корейците са партньори на Microsoft и дори пускат апарати с инсталиран на тях софтуер от американския гигант.

Започвайки с Galaxy S6 Samsung е инсталирала ред приложения на Microsoft. В S8 може да се срещнат облачната услуга OneDrive, Skype и бележките OneNote.

Освен това Samsung пусна преди време Galaxy S8 Microsoft Edition. Неговата особеност се крие в това, че разполага с по-широк списък от инсталирани приложения на компанията, ръководена от Бил Гейтс  – Outlook, OneDrive, OneNote, Bing, Groove, Cortana, MSN News.

Телефонът в ръката на Тръмп

Поради това почти няма съмнения, че милиардерът говори за Galaxy S8 Microsoft Edition.

Това определено е добър избор.

Източник на снимките: samsung.com