Полезни съвети      

Официално: Сгъващият се Motorola RAZR 2019 се завръща през ноември

от Лили Георгиева | 21.10.2019 г.

За завръщането на легендарния сгъваем телефон от преди почти 20 години Motorola Razr на пазара във вид на сгъваем смартфон с гъвкав екран бе писано много в последно време. От началото на годината имаше доста съобщения, които насочваха към скорошен анонс. Конкретна дата обаче не бе споменавана. Оставахме „потопени“ в поредица от многобройни предположения, слухове и недомислици, съобщава изданието CNET.

И ето, че производителят обяви точната дата на анонса на Moto RAZR 2019. Тук трябва да отбележим, че това е неофициалното име на смартфона.

В покани за пресконференция, които компанията разпрати до журналисти, е посочената датата 13 ноември.

Част от поканата е неголямо анимирано изображение, в което без грешка се вижда познатият силует на RAZR V3.

Надписът, който съпровожда поканата, «You’re going to flip», е очевидна препратка към формата на устройството. Не оставя никакви съмнения.

В този ден ще се състои дългоочакваното възраждане на една легенда. Moto RAZR 2019 може да се окаже най-компактният смартфон с гъвкав екран, който така силно се очаква.

Вижте ме, аз съм Motorola G6 Play

Впрочем Motorola днес и Motorola тогава това са две съвършено различни компании. През годините имаше доста промени.

Сега Motorola принадлежи на Lenovo и отдавна компанията не е предлагала на пазара нещо толкова отличаващо се. Не е изключено това да се промени с появата на Moto RAZR 2019. Докато видим дали тази прогноза ще се реализира, трябва да проявим сдържаност. Иначе разочарованието ще бъде голямо. Неприятно е когато един телефон не оправдае натрупаните надежди.

До анонса остава по-малко от месец.

Т.е. има малко, но и много време. Използваме го, за да си напомним какви слухове за сгъващия се Motorola Razr (2019) се разнасяха из мрежата. По предварителни данни възможно е устройството да работи със SoC Qualcomm Snapdragon 710.

4 телефона, подходящи за деца

Основният екран в разгънато състояние ще бъде с диагонал 6,2 инча при резолюция 2142х876 пиксела. В сгънато състояние потребителите ще имат на разположение спомагателен екран с резолюция 800х600 пиксела. Оперативната памет ще бъде 4 или 6 GB, а вътрешната флаш-памет – 64 или 128 GB.

Източник на снимките: Motorola.com