Полезни съвети      

Виж ме, аз съм Motorola Moto G6 Play

от Лили Георгиева | 10.09.2018 г.

Искате смартфон, който предлага отлично ниво на производителност в замяната на направената от вас инвестиция? Защо това да не бъде Moto G6 Play! Този красив модел има какво да предложи на съвременния потребител.

За да ви дадем някаква представа за техническите му възможности, още в първите редове ще посочим кои са плюсовете и минусите. Както много пъти сме ви споменавали, един минус може и да е плюс – зависи какви са потребностите на бъдещия собственик.

Преимущества

Стабилно и висококачествено изпълнение
Добри характеристики на дисплея
Отлична продължителност на времето на автономна работа

Недостатъци

Снимките са на удовлетворително ниво
Резолюцията на дисплея е 720p
WLAN е само n-стандарт

Moto G6 Play: дисплей и батерия

Motorola Moto G6 Play е смартфон среден клас на привлекателна цена. Това автоматично го поставя в нашия списък с модели, които се отличават на пазара с добро съотношение на цена и качество.

В онлайн тестове смартфонът се представя конкурентно що се касае продължителността на автономната работа. Moto G6 Play е оборудван с 4000 мАч капацитет на батерията, който дарява с 9 часа и 15 минути безгрижност.

В името на справедливостта трябва да споменем, че при такъв капацитет заявеното време следва да бъде по-голямо, тестовете обаче показват друго.

Ако се чудите колко време ще е необходимо, за да заредите от 0 до 100% Moto G6 Play, ние знаем отговора. Около 2,5 часа. За батерия с такъв капацитет времето на зареждане е според нормите. Някои конкуренти на пазара със съпоставима продължителност на автономната работа се зареждат два пъти по-бързо. Пример за такъв модел е Honor 10.

Дисплеят на Moto G6 Play заслужава овации. Максималната яркост е 485 кд/м2. Диагоналът му е 5,7 инча. Резолюцията е 1440х720 пиксела. Така плътността на пикселите на инч се оказва ниска – 281 ppi.

Производителност?

Щом заговорихме за тази тема, не можем да лъжем, че Moto G6 Play впечатлява и провокира възторг. По-скоро показателите му са средните за класа. В сърцето му откриваме Qualcomm Snapdragon 430. Тактовата честота е на ниво 1,4 GHz. Това е типично за чиповете среден клас.

Телефони с отлична автономна работа

Оперативната памет е 3 GB. Достатъчни ли са? Напълно!

Интересна отличителна черта на Moto G6 Play е вътрешното хранилище. То е 32 GB. Може да бъде разширено с помощта на карта памет стандарт Micro-SD.

Неща като Bluetooth 4.2, 3,5-мм аудиожак и порт Micro-USB за зареждане и свързване към компютър има!

Източник на снимките: Motorola.com