Полезни съвети      

Петте цвята на Samsung Galaxy Note 9

от Лили Георгиева | 21.06.2018 г.

През последните години Samsung пуска на пазара сходни едни на други смартфони. След като южнокореската компания измисли отличен дизайн за Samsung Galaxy S8, сега вълна от телефони се характеризират с Infinity дисплей. Това не ни оставя нито капка съмнение, че Galaxy Note 9 ще прилича на своя предшественик и флагманите от серията Galaxy S9.

Добрата новина е, че палитрата от цветове ще бъде обогатена. Последни сведения сочат, че фаблетът ще се предлага на пазара в 5 цветови решения. Възможно е компанията впоследствие да пусне още нюанси. Южнокорейците са известни с това, че обичат да напомнят на своите фенове за продуктите си чрез предлагането на ново цветово оформление.

Засега знаем, че Samsung Galaxy Note 9 ще бъде достъпен в класическите сиво и черно. Ще бъдат предложени и решения в синьо и лавандулово, а също така и кафяво.

Фаблетът не е изключено да притежава 6,4-инчов дисплей с резолюция QuadHD+, чипсет Exynos 9810 и Snapdragon 845, минимум 6 GB оперативна памет и 64/128/256 GB вътрешно хранилище. Обещават батерия с капацитет 4000 мАч, поддръжка на технология за бързо и безжично зареждане, усъвършенствана двойна камера, максимална защита срещу прах и влага, а също така и нова версия гласов асистент Bixby.

Разбира се, няма да се мине и без стилус, който сега ще бъде „по-умен“.

Ползите от стилуса

Дългоочакваната премиера

Последните данни, които се публикуват в южнокорейските онлайн медии, сочат, че анонсът на премиалното устройство Samsung Galaxy Note 9 ще бъде задържано и евентуалната дата е 9 август.

Това забавяне се обяснява с факта, че ръководството на компанията е изискало от разработчиците да внесат промени в конструкцията на новия модел, за да бъде той още по-тънък. Изоставането от графика не е голямо.

Специален бутон

Както вече казахме, на външен вид Galaxy Notе 9 няма да се различава кой знае колко от своите роднини. Нововъведенията ще бъде отвътре. Едно от тях е свързано с появата на специален бутон на корпуса, с който ще се отваря обективът на камерата. Не е изключено функционалното предназначение на бутона да бъде по-широко.

5 причини да купите Google Pixel 2 XL

Предполага се, че посредством него ще може да се правят скриншотове на екрана, а чрез двойно натискане – фокусиране върху обекти при работа с камерата.

Разбира се, това са само предположения. Съвсем скоро ще разберем какви възможности ще предложат южнокорейците. Презентацията чука на вратата!

Източник на снимката: Samsung.com