Полезни съвети      

Топ 5 евтини смартфона на пазара

от Лили Георгиева | 11.05.2018 г.

Никога не е лоша идея да знаете какви актуални предложения има на пазара за смартфони на достъпна цена. Особено интересна е тази тема, когато искате да се ориентирате какво е оптималното съотношение на цена/характеристики.

Безспорно всеки месец на пазара на мобилни устройства се появяват поредните бюджетни модели. В същото време статистиката сочи, че смартфоните поскъпват. Това ни кара да отправим поглед към тази група устройства, които все още се предлагат на разумна цена. Наскоро експерти съставика списък от 5 топ бюджетни смартфона. Общото между тях е, че се характеризират с достойни технически характеристики на цена в полза за потребителя.

Находките са факт. Днес ще ви представим кои са 5-те препоръчани модела.

Експертите препоръчват, ако планирате покупка на нов смартфон, да заложите на един от тези два модела  – Xiaomi Redmi 5A и Redmi Note 5A. Те се предлагат на разумна цена, а в замяна потребителят получава устройство с камера, която има отлично цветопредаване. Способна е да прави снимки с високо качество. Моделът освен това е базиран на бърз чипсет, който ще удовлетвори критерии на повечето потребители.

Следващият модел в списъка е симпатичният Honor 9 Lite. Следва го Huawei P Smart.

Тези смартфони ще ви струват малко повече, но предлагат по-качествен дисплей и по-добра камера.

На следващата позиция виждаме един модел на Samsung. Става дума за Galaxy J7 2017. С негова помощ ще правите великолепни снимки. Мнозина ще ви попитат с какъв смартфон снимате. Това е категоричен белег, че в ръцете си държите находка.

Отлични телефони в клас бюджетен

Galaxy J7 2017 предлага добра светкавица и качествени слушалки.

Друг бюджетен смартфон, който ви предлагаме като плюс и се характеризира с прекрасна камера, е Xiaomi Redmi Note 5. Писали сме за него неколкократно. Той е притежател на отличен процесор.

Що е то евтин смартфон през 2018 г.?

На следващата позиция насочваме вниманието ви към едно устройство на популярната компания Apple. Това е iPhone SE. Той е най-скъпият модел сред изброените досега, но се е доказал като качествен смартфон, който се характеризира с отлична стабилизация при снимане на видео. Специалистите го определят като топ устройство сред най-компактните модели.

Източник на снимките: apple.com, huawei.com, samsung.com,