Полезни съвети      

Най-достойните евтини телефони през тази година

от Лили Георгиева | 24.11.2017 г.

Не е задължително да си купувате флагман. Всъщност много често сме поставяли под съмнение разумността на такава покупка. Днес ще отдадем пореден принос към опознаването на смартфони в бюджетния сегмент, които обаче са достойни за вниманието ви.

Днес ще ви представим няколко интересни продукта. Те предлагат възможно най-добро съотношение между цена и качество.

Запознайте се с два модела на ASUS:

ASUS ZenFone Go ZB450KL

Диаговалът на този телефон е 4,5 инча. Доста комфортен модел и работи на база процесор Qualcomm Snapdragon 410 с четири ядра. Освен това се характеризира със сваляща се батерия с капацитет 2070 мАч.

Видеокамерата е 8-мегапикселова. Вътрешната памет е 8 GB, а оперативната – 1 GB.

Купувачите на ASUS ZenFone Go ZB450KL могат да избират цвета на задния капак в съответствие с индивидуалните си предпочитания. Теглото на телефона е само 135 грама.

ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL

Следващото ни предложение може да ви впечатли с капацитет на батеията 4130 мАч, което ви гарантира завидна автономна работа на фона на конкурентите си на пазара. Видеокамерата е 13-мегапикселова, а корпусът е стилен и изработен от метал.

Друго предимство за модела на ASUS е диагоналът на екрана – 5,2 инча.

Потребителите получават още поддръжка на OTG, LTE. Моделът тежи малко повече от предходния – 148 грама.

Xiaomi Redmi 4 Pro (Prime)

Този китайски телефон е един от най-евтините, но притежава ред интересни положителни черти. Диагоналът на екрана е равен на 5 инча – доста добър размер, който гарантира компактността и ергономичността на устройството. В качеството на процесор е заложено на 8-ядрения Qualcomm Snapdragon 625.

Потребителят получава още 13-мегапикселова видео камера, батерия с капацитет 4100 мАч, корпус от метал, вътрешна памет – 32 GB и оперативна памет – 3 GB. Теглото на модела е 156 грама.

Highscreen Easy F

Този смартфон се предлага на доста съблазнителна цена. Матрицата на екрана му е с диагонал 5 инча и предлага задоволително високо качество за бюджетно устройство. Капацитетът на батерията е 1700 мАч, но това не бива да ви плаши. Оперативната памет е 512 MB, а вътрешната – 4 GB.

Highscreen Easy F е базиран на процесор MediaTek MT6580 с четири ядра. Видеокамерата е 2-мегапикселова и е налице поддръжка на 3G.

Купувачите на този модел могат да изберат цвета на задния панел. Теглото на модела е само 108 грама.

Meizu M5

Накрая ви представяме този модел на Meizu. Той се отнася към категорията на бюджетните устройства, но в някои направления превъзхожда по-скъпите си аналози. Екранът му е с диагонал 5,2 инча.

Устройството функционира на базата на процесор MediaTek MT6750 с 8 ядра. Оперативната памет е 2 GB, а вътрешната – 16 GB.

Корпусът е изработен от пластмаса. Теглото на модела е 138 грама.

Източник на снимките: asus.com, meizu.com, mi.com, highscreen.ru