Полезни съвети      

Топ 8 смартфона за меломани

от Лили Георгиева | 04.05.2018 г.

Не може да ви представим колонките като най-важна характеристика на съвременните смартфони, но за някои потребители те са от изключително значение. В другите случаи качеството на колонките е приятно допълнение към основната функционалност на устройствата. Поради това днес ще ви представим няколко съвременни модела, които радват с кристален и силен звук.

Samsung Galaxy S9 и S9+

Започваме именно с тези две устройства. Смартфоните са снабдени с предни колонки. В ролята на втората влиза колонката за разговори, която отговаря и за високите честоти. Основната колонка е за средните и ниските. За първи път това решение бе използвано в смартфона HTC 10.

Sony Xperia XZ2, XZ2 Compact и XZ2 Premium

Тези три смартфона са снабдени с доста силен звук от предните колони. Ако сте почитатели на японската марка и меломани, това е вашият най-добър подарък.

Asus ZenFone 5 и ZenFone 5z

Тук колонките напомнят това, което виждаме и в S9. ZenFone 5 обаче се различава с прорез в дисплея, а също така с високо качество на самия дисплей.

Huawei P20 Pro

P20 и P20 Pro се славят с едни от най-гръмките колонки на пазара.

P20 Pro също така е сред едни от най-добрите камерафони на пазара. Устройството е снабдено с модерен дисплей с прорез.

Razer Phone

Смартфонът се отличава със стандартно съотношение 16:9. Тази дължина на дисплея позволява на производителя да разположи колонките пълноценно на предния панел.

HTC U11 и U11+

Тук се използва сходна с тази при HTC 10 технология на разпределяне на честотите по различните колонки.

5 идеи за подарък за меломани

Google Pixel 2 и 2 XL

Тези два смартфона предлагат пълноценни предни стереоколонки. При Pixel 2 XL те заемат по-малко място, отколкото при Pixel 2.

Meizu 15 и 15 Pro

Тези два модела бяха представени не съвсем отдавна. Ще ви осигурят превъзходно качество на звука и максимално преживяване, ако сте меломани.

Източник на снимките: samsung.com, meizu.com, huawei.com, htc.com, google.com