Полезни съвети      

Какво да очаквате от Honor 7X

от Лили Георгиева | 18.10.2017 г.

Преди дни бе представен новият модел на Huawei. Става дума за Honor 7X – устройство, което принадлежи на средния ценови клас и което може да се похвали с определени сходни черти с флагманите през тази година.

Моделът ще се предлага на пазара в 3 цвята – бяло, златисто и черно.

Honor 7X ще ви зарадва с цял ред интересни характеристики.

Особено любопитен е неговият екран. Съотношението на страните му е 18:9 – за потребителите това е поредното потвърждение, че подобни дисплеи вече не са неизменна част само на флагманите. Те все повече намират приложение в устройствата среден клас.

А сега обърнете внимание на мултитъч екрана. Той е LCD, 5,93-инчов, а не 5,5-инчов както в предходната версия. Ширината на новия модел съвсем леко се отличава от Honor 6X.

Резолюцията на екрана е 1080х2160 пиксела. Това осигурява впечатляващо добра плътност на изображението – 407 пиксела на инч. Екранът е покрит с 2,5D-стъкло. Това ви гарантира по-малко следи, вследствие на ежедневната употреба и по-малко белези от падания или одрасквания.

Скенерът на отпечатъците в новия смартфон е разположен на задния панел на устройството. С негова помощ може да държите на сигурно място своите лични данни. Работи бързо и безпроблемно.

Харесва ли ви да снимате? Всеки ден?

Няма нужда да обяснявате. Съвременният човек има нужда от устройство в ръката си, с което да запечатва красивите и важни моменти от деня. Поради това няма да се удивите, ако ви споменем, че камерата е подобрена и подкрепена с автофокус. Това е добра новина за всеки потребител.

Сега Honor 7X разполага с двойна камера, подобно на много съвременни модели, които си спечелиха доверието и уважението на мнозина.

Основната камера е 16-мегапикселова и е съчетана с 2-мегапикселов допълнителен сензор. На предния панел виждаме 8-мегапикселова камера.

Телефони с двойна камера

Honor 7X е базиран на чипсет Kirin 659, като в централния му процесор има 8 ядра Cortex-A53. Графичният процесор е Mali-T830 MP2. Обемът на оперативната памет е 4 GB. Вътрешната памет варира според модела – от 32 до 128 GB. Допълнително потребителят получава възможността да използва карта памет MicroSD.

Honor 7X предлага хибриден слот. Това означава, че вторият слот за SIM-картата може да се използва за карта памет, вместо SIM-карта.

Телефон с 3 SIM карти

В качеството на операционна система от Huawei са заложили на Android 7.0 Nougat с интерфейс EMUI 5.1. Капацитетът на батерията е 3340 мАч, тя е несменяема. Осигурява задоволително продължителна автономна работа и възможност да се наслаждавате ежедневно на устройството, без необходимостта постоянно да търсите контакт, за да презареждате.

Източник на снимките: Huawei.com