Полезни съвети      

S Pen – основни функции в Galaxy Note 8

от Лили Георгиева | 25.08.2017 г.

На пазара се появи Samsung Galaxy Note 8 с усъвършенстван стилус S Pen, който вече се характеризира с по-тънък накрайник, подобрена чувствителност и леко обновена функционалност. Това определено привлича интереса на потребителите на Samsung продукти.

Наскоро компанията представи как с помощта на новите функции на S Pen може до няколко пъти да се повиши производителността на Note 8. Ако сте сред щастливците, които държат в ръцете си този смартфон, то това определено ще ви хареса.

Най-добрите Xiaomi телефони

При изваждането на S Pen автоматично светва дисплеят Air Command Center – това опростява работата и управлението на по-малките раздели на менюто. Функцията Screen Off memo пък облекчава редактирането на записките и напомнящите бележки.

Нека да ви представим още няколко функции, които S Pen предлага в обновената версия. Сред основните моменти са:

  • Air Command (меню за управление): удобно и леснодостъпно меню, което позволява при ваденето на S Pen или при доближаването на курсора до иконката S Pen.
  • Translate and Convert (превод и преобразуване): доближете с курсор текста, за да можете с лекота да преведете не само отделни думи, но и цели изречения. Добрата новина е, че се поддържат 71 езика!
  • Smart Select (умен избор): използвайте S Pen да управление на съвместен достъп до анимирани GIF-файлове.
  • Live Message (живо общуване): използвайте S Pen за създаването и разшифрирането на анимирани GIF-съобщения.
  • Magnify (приближение): доближете S Pen върху изображение, за да го увеличите.
  • Screen off memo (отменяне на напомняне): S Pen може бързо да записвали или да редактира записки или напомнящи бележки, прикрепени към Always-On дисплея.
  • Coloring (оцветяване): Note 8 се предлага на пазара с инсталирана развлекателна социална мрежа – PENUP, поддържаща S Pen-created art, в която може да рисувате и да оцветявате изображения.

 Искате телефон със стилус?

Източник на снимките: Samsung.com