Полезни съвети      

Уникалният смарт часовник Gear S3 frontier TUMI Special Edition

от Лили Георгиева | 02.08.2017 г.

Samsung и американският производител на чанти и куфари Tumi обявиха своето партньорство преди време. Така днес виждаме тяхната рожба – новата версия смарт часовници Samsung Gear S3 frontier.

Този аксесоар разполага с приставка TUMI Special Edition в името и с напълно нова каишка. Освен това смарт часовникът в луксозната си версия струва на потребителя почти 500 долара.

От момента, в който този тип технология се появи на пазара, сме свидетели на постепенна еволюция. Въпреки всичко смарт часовниците не са смартфони. Те се отличават от тях не само по форма.

Главният им коз е привлекателният външен вид,

а разпознаването на марката играе немаловажна роля. Именно поради тази причина виждаме от време на време да се ражда модел като Gear S3 frontier TUMI Special Edition.

Смарт часовник за стилни жени

Да споделим още нещо за каишката. Тя е изработена от италиански брезент в сив цвят. Освен това производителят е вложил  неръждаема стомана. Така Samsung гордо твърди, че каишката „не се бои от вода, прах и активна експлоатация“.

В часовника виждаме още нещо любопитно – уникални циферблати Tumi. В останалите характеристики устройството не се отличава от вече познатия модел Gear S3 frontier.

Колко време Gear S3 frontier TUMI Special Edition ще ви служи вярно с едно зареждане? Три дни, тъй като е снабден с Li-ion батерия с капацитет 380mAh. А най-хубавото е, че може да използвате безжична зареждаща станция. Когато дойде време за презареждане, тази технология ви дава възможност, без да забавяте темпото на живот, да възстановите енергийния потенциал.

За да не излизате извън планирания график, Samsung е осигурил и своето

мобилно разплащане – Samsung Pay.

Освен това смарт часовникът разполага с Bluetooth. Това позволява на потребителя да проверява своите съобщения, позвънявания и уведомления само с един поглед. Вградените високоговорители и микрофонът говорят за едно – комфорт, когато искате да общувате без да използвате ръцете си.

Смарт часовникът работи с операционна система Tizen 2.3.2. Вградената памет е 4GB, а оперативната – 768MB. Процесорът е 1 GHz, Dual Core (Exynos7270).

4 интересни смарт часовника от 2016 г.

Колкото до дисплеят, той е 1.3-инчов, изработен по технология Super AMOLED, Full Color Always on Display. Резолюцията е 360×360, плътност на пикселите – 278ppi.

Устройството е

защитено по стандарт IP68

–  това му осигурява защитеност срещу вода и прах.

Ако Gear S3 frontier TUMI Special Edition е привлякъл окото ви, не се колебайте да го направите свой фитнес помощник. Устройството е снабдено с любопитни функции, чиято задача е да ви стимулират да опознаете себе си и спортните си навици.

Налице са режими – изчисляване на стъпки, етажи, сърдечен ритъм, проследяване на количеството приета вода, а също така и кофеин. С този смарт часовник физическата подготовка е по-лесно проследима. Разполагате с ходене, тичане, каране на колело, гребане, динамична тренировка и др.

Източник на снимките: Samsung.com