Полезни съвети      

Фитнес гривна MyKronoz ZeCirclе за всеки ден

от Лили Георгиева | 15.10.2015 г.

Швейцарската компания MyKronoz е сравнително нова на пазара. Стартира дейността си през 2013 година, но продуктите й се радват на завиден успех. И като казваме успех, сме напълно сериозни. Доказателство за това бе изложението в Лос Анджелис в началото на тази година. MyKronoz бе поставена в редиците на тези компании, чиито нови смарт часовници и фитнес гривни се очакват с най-голямо вълнение (Esio, Cogito, Alcatel, Garmin, Sony, Lenovo и т.н.).

Фитнес гривната MyKronoz ZeCircle е стилна, супертънка и с алуминиев корпус. Предназначена е за ежедневна употреба и спортни занимания.

Аксесоарът идеално пасва на ръката, правейки го своеобразен център, около който се въртят всички лични или пък работни ангажименти.

Дисплеят е сензорен и позволява изпълнение на различни, облекчаващи собственика си дейности.

Сред уменията на MyKronoz ZeCircle ще наредим:

– Часовникът ви информира мигновено за часа. Може да звучи глупаво, че го споменаваме, но представете си, че не го прави. Ще е неприятна изненада.

– Уведомява ви, когато имате входящи обаждания, текстови съобщения, имейли, съобщения от социални мрежи или пък ако сте си отбелязали в календара някоя задача. Информацията идва до вас изобразена върху прекрасния дисплей на MyKronoz ZeCirclе. Визуализацията й се осъществява чрез специални мобилни приложения за Android 4.3+, IOS7+ и Windows 8.1.

MyKronoz ZeCirclе

– Предвидливо ви подсеща какво предстои. Когато използвате календара и го пълните с неотложни задачки, смарт часовникът ще ви напомня за тях своевременно.

– И, разбира се, фитнес-помощник. Съвременният часовник може да бъде само часовник, но не и когато в заглавието сме написали фитнес гривна.

MyKronoz ZeCirclе е отличен помощник на всеки активно спортуващ човек.

С негова помощ (т.е. заради вградените 3-осеви акселерометър и педометър) можете да изчислявате направените крачки и изминатото разстояние.

Смарт часовник за жени със стил

– Качественият начин на живот е комбинация от няколко фактора.

Щом сте се загледали във фитнес гривна като MyKronoz ZeCirclе, със сигурност тренирате. А дали се наслаждавате на пълноценен сън?

Ще разберете отговора на този въпрос от мониторинга на съня, който гривната прави.

MyKronoz ZeCirclе 1

– MyKronoz ZeCirclе позволява да си поставяте цели за постигане и задачи.

– Едно от достойнствата на смарт часовниците в последно време е способността им да ни напомнят, че сме забравили нещо много важно. Телефона си. Отдалечите ли се на определено разстояние от мобилното устройство – на 15-30 метра, MyKronoz ZeCirclе ще ви информира мигновено. За целта включете функцията срещу изгубване на телефона.

Лаконичен и строг дизайн. Алуминиев корпус. Кръгъл сензорен циферблат. Дисплей с OLED технология. Какво още?

Винаги има още. А за MyKronoz ZeCirclе е важно да знаем, че благодарение на ниското потребление на енергия на дисплея и най-новия протокол Bluetooth, той може да работи до 5-7 дни с едно зареждане.

MyKronoz ZeCirclе 33Сензорният дисплей на часовника позволява лесна работа и управление с докосване. Корпусът му е защитен срещу влага и прах по стандарта IP67. Какво ще значи това? Означава, че устройството е защитено от попадане на прах във вътрешността му и отгоре на всичко може да оцелее при краткотрайно пребиваване под вода на дълбочина до 1 метър.

Източник на снимките: www.mykronoz.com