Полезни съвети      

Това приложение бе отличено на CES 2017

от Лили Георгиева | 16.03.2017 г.

Днес ще ви разкажем за едно приложение, което ни направи впечатление. И как пък не – неговите разработчици бяха отличени с награда по време на тазгодишното изложение за потребителска техника CES.

Призът конкретно бе за най-добро приложение. Носи името Photoscope uCiC и е ему е следното:

Дава възможност да зададете въпрос на човек, независимо къде се намира той по света, и да получите от него отговор под формата на снимка или видео.

Как се случва това?

Отваряте карта и намирате потребителя, който се намира на интересуващата ви дестинация. Открихте ли го? Задайте му въпрос.

Потребителят ще отговори на вашия въпрос и ще ви изпрати снимка или видео. На това му се казва нагледен отговор!

Можете да задавате въпроси за климата, културата, пътната обстановка и каквото друго ви хрумне. В отговор ще получите изчерпателен отговор.

Дори имате възможност да изучавате най-интересните снимки и видеа на потребители, да оценявате получените отговори и да са радвате на море от информация, за която дори сте няма идея, че може да получите.

Представете си –

в ума ви се върти въпрос и

има кой да ви даде отговор!

Дори от другия край на планетата.

Както сигурно се досещате, възможно е някой потребител да отправи въпрос към вас. Все пак това не е едностранно общуване.

Смартфоните са като котките – не обичат вода

Подобно на другите потребители на приложението, можете да задавате въпроси, на които е желателно да отговаряте със снимки или видеа. Интересно, нали?

Приложението е безплатно и е разработено от Snapwise Inc. Казва се uCiC- See anywhere real-time.

Използваме повода, за да ви припомним, че

синята светлина от екрана на смартфона влияе на мозъка на човека. Ако боравите с него в късните часове на нощта, възможно е да се сблъсквате с проблеми със съня.

Blue Light Filter - Night ModeИменно поради тази причина предлагаме да си инсталирате филтър на синята светлина, чийто разработчик е Leap Fitness Group. Приложението се казва Blue Light Filter – Night Mode.

То автоматично прави изображенията на екрана по-топли, но и не само. С негова помощ можете да коригирате яркостта, да изберете интензивност на филтъра и тона.

Полезни приложения за планинари

Разгледайте добре приложението и подберете онези настройки, които най-много подхождат за вашите потребности. Ще забележите как с времето работите със смартфона си много по-удобно и не изпитвате ефекта от вредното въздействие на синята светлина.

Здравословният сън е много важен и си струва да положите минимум усилие, за да си го набавяте. Инсталирането и настройването на приложение не изисква кой знае колко време. След това обаче ползите ще са налице. Организмът ви ще си почива по-добре и няма да се оплаквате от проблеми с очите и необяснима умора.