Полезни съвети      

Какво предстои да видим от Samsung, LG, Sony и другите марки на CES 2017

от Лили Георгиева | 14.12.2016 г.

Остават броени седмици до едно от най-важните събития в технологичната сфера – ежегодното изложение CES. То се провежда в началото на януари месец в Лас Вегас.

Традицията повелява именно тогава да разберем кои са най-ярките и най-новите технологични предложения от водещи марки от цял свят.

Какво ни предстои да видимо от Samsung, LG, Sony, Asus, HTC, Honor, Huawei, Xiaomi и т.н.? С една дума – много.

Samsung

Samsung Galaxy S3

Миналогодишното участие на Samsung на CES не бе свързано със смартфоните. От компанията видяхме Galaxy TabPro S и премиум дизайнерската версия на смартчасовника S2.

Всичко наклонява везните на мисълта, че тази година ни очаква нещо по-различно. Разбира се, че за първи път може да зърнем тазгодишните модели Galaxy A, които принадлежат към средния клас устройства.

Най-интересните модели телефони през ноември 2016

LG

Ако си спомняме, миналия януари LG представи два нови Android смартфона. Става дума за LG K7 и LG K10. Те отново са представители на средния клас. Според слуховете след няколко седмици LG ще ни запознае с още едно подобно устройство.

Дори до известна степен знаем името му. Поне подозираме. Вероятно става дума за телефона LG V5.

Категорично засега няма потвърждение на вероятността да видим в Лас Вегас новия флагман LG G6 или пък LG G Flex 3.

Huawei

Засега знаем, че шефът на Huawei Ричард Ю възнамерява да се изкаже на 5 януари следващата година. По всяка вероятност той ще представи нови устройства. Какви ще бъдат те остава да чакаме.

Според някои не е никак лошо да видим наследника на модела Huawei P9, а също така и обновяване на смартчасовника.

Honor

А какво да очакваме от суббранда на Huawei? Със сигурност той има намерение да предложи на американския пазар още много устройства.

Дали това няма да бъде тайнствената разработка Honor Magic?

Sony

Sony SmartWatch 2 SW2 7

Миналата година Sony отдели съществено внимание на всички свои творения, свързани с аудио, видео и PlayStation. Но нито следа от смартфони.

Смарт часовникът като коледен подарък

Това отново ни навежда на мисълта, че е време за поразчупване.

Вероятно обаче няма да става дума за флагман, тъй като само няколко месеца ни делят от презентацията на Xperia XZ.

HTC

HTC е от компаниите на световно ниво, която пуска всяка година по един флагман. А спомняте ли си кога беше презентацията на последния от тях? Преди 8 месеца. Става дума, разбира се, за HTC 10.

Дали ще видим обновена версия на HTC Vive?

Asus

Asus ZenFone Max 3Asus има практиката да представя на своите почитатели няколко устройства по едно и също време. Сред продуктовия асортимент често са таблети, лаптопи, телефони и други устройства. Не се съмняваме, че на CES 2017 ще видим нов умен телефон.

Вероятно това ще бъде Asus ZenFone 3 Zoom?

Xiaomi

Вече имаме потвърждение, че на CES 2017 ще видим поредното интересно предложение от Xiaomi в сферата на смартфон индустрията.

Засега обаче не се проронва и дума за неговите характеристики.

Източник на снимките: asus.com, samsung.com, sonymobile.com