Полезни съвети      

Смартфони на LG под 400 лв.

от Лили Георгиева | 24.02.2017 г.

Понякога единственото нещо, което на мига може да оправи настроението ни, е нова придобивка. Затова, ако от известно време гледате на смартфона си с чувство на огорчение и той ви е станал противен, не се колебайте да хвърлите поглед на нашите предложения.

Привърженици на LG, материалът е посветен на вас. Както и на всеки друг потребител, за когото приемливата цена е основен приоритет.

Запознайте се с:

LG L Fino

LG L Fino

LG представи L Fino на изложението IFA. Моделът може да се похвали с никак лош екран, добра производителност, поддръжка на 2 SIM карти и ниска цена.

Позиционира се като отлично решение за тийнейджъри и потребители, които за първи път ще се запознаят със смартфон.

Дисплеят му е 4-инчов и предлага отлично цветопредаване. Изображенията са наситени и отчетливи.

Процесорът е Qualcomm Snapdragon 200 (MSM8610) с ядра Cortex-A7. Той е съчетан с графичен ускорител GPU Adreno 302, 1 GB оперативна памет, 4 GB вградена памет и капацитет на батерията 1900 мАч. Батерията е сменяема, а вградената памет може да се увеличи, тъй като LG L Fino разполага със слот за microSD карта до 32 GB.

–> Към актуалните оферти за LG L Fino

LG K10

lg k10 2

Този модел бе представен на изложението CES 2017, което се проведе през януари в Лас Вегас. Разполага с 5,3-инчов дисплей с резолюция HD (720 x 1280), 5-мегапикселова широкоъгълна предна камера и 13-мегапикселова основна камера.

Смартфони с отлични камери

Разработен е на базата на осемядрен процесор MediaTek MT6750 с тактова честота 1.5 GHz, 2 GB оперативна памет и 16 GB вградена памет, която можете да увеличите с помощта на microSD карта до 32 GB. Батерията е с капацитет 2800 мАч.

На задния панел на LG K10 2017 е разположен мултифункционален клавиш, който изпълнява функцията на скенер на пръстови отпечатъци, а също така и правене на селфи и скрийншот.

–> Към актуалните оферти за LG K10

LG Magna

lg magna

LG Magna се появи на пазара заедно с още три устройства в средния клас – Joy, Leon и Spirit.

Моделът разполага с 5-инчов in-cell touch дисплей и четириядрен процесор. Основната камера е 8-мегапикселова, а предната – 5-мегапикселова. Капацитетът на батерията е 2540 мАч и осигурява цял ден безпроблемна работа.

–> Към актуалните оферти за LG Magna

LG X power

LG X power

Този смартфон може да привлече погледа вис 5,3-инчовия си IPS дисплей с резолюция 1280х720. Процесорът е четириядрен MediaTek MT6735. Той е съчетан с 2GB оперативна памет, поддръжка на 2 SIM карти, капацитет на батерията – 4100 мАч.

5 идеи за подарък за меломани

Внушителната батерия не е повод да се заблуждавате. Устройството е компактно и леко. Това се дължи и на факта, че корпусът е изработен от пластмаса. LG X Power се предлага в бяло, златисто и тъмносиньо.

–> Към актуалните предложения за LG X Power

LG AKA

LG AKA

Последният модел, който ще предложим за днес, е LG AKA. Това не е първият път, в който ви говорим за него.

Става дума за младежки смартфон, който функционира с ОС Android 4.4 KitKat. Това, което го прави отличимо на фона на стотиците модели на пазара, са калъфите. Те са оригинални по характера си и определено правят деня по-интересен.

LG AKA реагира на различни събития, на нивото на заряд на батерията и на действията на потребителя.

Достъпните персонажи са няколко: Eggy (жълт калъф), Wookie (бял), Soul (тъмносин) и YoYo (розов).

Смартфонът е разработен на базата на четириядрен процесор с тактова честота 1.2 GHz. Оперативната памет е 2 GB, вградената – 16 GB. Отново присъства слот за microSD карта. Снабден е с 2,1-пикселова предна камера и 8-мегапикселова основна камера. Капацитетът на батерията е 2610 мАч.

Дисплеят е достатъчно голям – 5 инча, резолюцията му е 720×1280 пиксела.

–> Към актуалните оферти за LG AKA

Източник на снимките: Lg.com