Полезни съвети      

Вълнуващият защитен смартфон Evolveo StrongPhone Q8

от Лили Георгиева | 30.01.2017 г.

Ако сте се загледали към този телефон, тогава определено търсите нещо стабилно, надеждно и способно да оцелее в екстремни условия. Вълнува ви защитата срещу вода, прах, удар и функциите, които може да ви спасят живота.

Търсите на правилното място.

Evolveo StrongPhone Q8 е готов да изпълни всяка сложна задача. Той е водонепроницаем (стандарт IP68), прахоустойчив и ще оцелее след потапяне във вода до 1,2 метра дълбочина, дори ако го забравите там за час. Неслучайно е снабден със специален бутон SOS.

Това е само началото.

Екранът е 4,5-инчов и за радост – покрит със защитно стъкло Gorilla Glass 3. Издръжлив е на надраскване, а с помощта на технологията MiraVision получавате отлично качество на изображенията.

Това е смартфон за екстремни условия. Разбира се, че можете да взаимодействате с екрана, когато носите ръкавици и сте с мокри пръсти!

Интересен факт е, че не е необходимо да включвате екрана, за да проверявате дали имате пропуснато повикване или SMS. За целта производителят е предвидил светодиоден индикатор.

EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE 4Evolveo StrongPhone Q8 предлага на своя собственик завидна мощност и бърза работа. Това се дължи на факта, че е базиран на 64-битов 8-ядрен процесор в комбинация с графичен процесор Mali-T760 GPU и оперативна памет 2 GB.

Купете си HTC телефон до 500 лв.

Добра новина за всеки познавач е, че можете по всяко време на изключвате всяко едно от 8-те ядра. По този начин елиминирате излишното черпене от заряда на батерията.

Вградената памет е 16 GB. Можете да я уверилите с помощта на microSDHC карта с обем до 128 GB.

EVOLVEO StrongPhone Q8 LTEАко сте от хората, за които сърфирането в интернет, играенето на съвременни игри и гледането на филми и видеа е важно, не се колебайте да заложите на StrongPhone Q8. Той поддържа високоскоростните 4G/LTE мрежи.

По време на пътешествие,

благодарение на точката за достъп Wi-Fi HotSpot, можете да създадете безжична мрежа Wi-Fi около собствения си телефон. Така можете да разполагате с интернет на други устройства – таблети, лаптопи и т.н.

Още в началото казахме, че това е специален телефон.

Съдбата му е да служи в трудни времена.

Поради това е сертифициран по MIL-STD-810G: 2008. С други думи – конструкцията на смартфона е тествана според изискванията на Министерство на отбраната на САЩ. Т.е. преминал е изпитания в среда с ниско налягане, за влажност, слънчева радиация и в кисела среда.

EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE 2

Evolveo StrongPhone Q8 впечатлява с „дуракоустойчивостта“ си.

Тялото му е покрито с фина гумирана повъхност. Под нея се крие твърда защитна рамка SolidStone, изработена по специална технология от магнезий. Резултатът е – издръжливост при удари и падания.

Разгледайте и този защитен телефон

Добра новина е, че Evolveo StrongPhone Q8 върви ръка за ръка с

13-мегапикселова камера от Sony.

EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE 1

Тя е снабдена с LED светкавица и поддържа технологията High Dynamic Range (HDR) – с нейна помощ изображенията са ярки и ясни, независимо в какви условия снимате.

Накрая ще очертаем отново част от основните характеристики, с които този необикновен смартфон си струва да бъде притежаван.

Той е водонепроницаем, оцелява след падане от 3 метра, записва видеа в режим Full HD (1920 х 1080 пиксела), разполага с мощна камера и има вграден в себе си активен усилвател на GSM сигнала.

Източник на снимките: evolveo.com