Полезни съвети      

Мобилни приложения за футболни запалянковци

от Лили Георгиева | 07.06.2016 г.

Европейското първенство по футбол започва след броени дни. Вълнението нараства с всеки изминал час, а футболни запалянковци от цяла Европа се готвят за изпълнен с емоции месец. В този ред на мисли решихме, че не е никак лоша идея да ви представим няколко мобилни приложения, които можете да инсталирате на смартфона си, за да бъдете в крак с най-важните събития на футболния терен.

Нека Евро 2016 започне!

UEFA EURO 2016 (Android, iOS)

Това е официалното приложение на УЕФА. Появи се в края на 2015 година, когато станаха ясни всички отбори-участници в първенството.

uefa-2

Приложението е удобно, тъй като чрез него имате достъп до всички ресурси на тема Евро 2016 в сайта на УЕФА. Можете да следите всеки един момент от турнира и да изберете да получавате уведомления, свързани с избрани от вас отбори.

Информацията е така предоставена, че само с няколко клика можете да узнаете всичко за отборите – скорошни мачове, последни новини, класиране в групите и т.н.

uefa-1

След стартирането на Европейското първенство по футбол ще бъде налице и статистика на мачовете, видео материали и аудио материали.

Приложения, от които вече се нуждаете

Можете да сортирате информацията по дата, стадиони, отбори и групи.

Euro 2016 France Jalvasco (Android)

По аналогия на предходни свои проекти Jalvasco създаде приложение, посветено на Европейското първенство по футбол тази година. Тайната на успеха се крие в простотата и добре подбраната структура.

Jalvasco

Интерфейсът е интуитивен, добавена е карта на Франция, информацията може да се персонифицира и т.н. Приложението се използва с лекота и завидна бързина.

С приложението на Jalvasco ще имате достъп до информация за отборите, групите и мачовете, програма на мачовете, детайли за голмайсторите, резервите и т.н. Дори в офлайн режим ще можете да проверявате резултатите.

Разработчиците са се погрижили да предоставят история на стари мачове.

Единствено рекламният банер може да ви огорчи.

Onefootball (Android, iOS, Windows Mobile)

Onefootball е едно от най-популярните приложения за футбол. Препоръчва го самият магазин Google Play.

10 приложения, които ще улеснят живота ви през 2016 г.

Приложението предлага информация за различни футболни събития, включително и предстоящото първенство във Франция.

onefootball-2-768x480

Подборът на информацията в него се извършва съобразно интересите на потребителя. Можете да изберете отбор или турнир, а програмата пресява данните и ви предлага избрани събития, които отговарят на предпочитанията ви.

Ще можете да следите новини, календар, статистика, класация, профили на отборите и на играчите, а също така и преки текстови транслации и резултати. Дори можете да оставяте коментари в реално време, да споделяте новини и т.н.

Източник на снимките: play.goople.com