Полезни съвети      

8 приложения, които ще улеснят живота ви през 2016 г.

от Лили Георгиева | 16.12.2015 г.

Това е положението. Остават две седмици до края на годината. Готови ли сте да бъдете по-успешни през 2016 година? Да? Тогава ще ви помогнем да осъществите плана си като ви представим 8 приложения за смартфон. Те ще ви помогнат да организирате делата си така, че да бъдете винаги в крак със случващото се и накрая на високосната година да си кажете „Беше една страхотна година! Една изпълваща ме с удовлетворение година, която ме направи по-щастлив!”.

Добрата новина е, че приложенията са безплатни, като повечето могат да се използват на айфони и на Android телефон.

30/30

То ще ви помогне да организирате по-добре деня си. Така ще разпределите работното си време през деня, че винаги да сте наясно до къде сте стигнали с изпълнението на задачите и няма да се чудите дали сте пропуснали нещо важно. Настройте няколко серии от задачи и нагласете таймера. Когато времето за изпълнението на една задача изтече, минете към следващата.

Any.Do

anydo

Ако това, което ви липсва в живота, е ясен списък със задачи, предлагаме ви Any.Do. Лесно за управление приложение, което ще внесе хармоничност в ежедневието ви.

SleepCycle

Забравете проблеми със съня през 2015 година! Време е да се порадвате на пълноценен сън. Това приложение ще постигне точно това – ще наблюдава навиците ви за сън и ще ви събужда в точното време. Искате свежест сутрин? Вече можете да я имате!

Хитро приложение подрежда мислите ни

Calm

calm

Стресът е фактор, който влияе върху всички сфери на живота. Не му позволявайте да ви победи! Приложението Calm предлага различни курсове за медитиране и дава съвети. Заспиването на фона на приятна мелодия може да е спомен от детството ви… не е задължително да го оставите там. Използвайте приложението за целта.

trelloTrello

Сигурно са ви омръзнали списъците? Категорично! Тогава се доверете на този органайзер, който успешно визуализира задачите, които ви предстоят.

24me

Календари, списъци, бележки, лични сметки… всичко е събрано на едно място за максимално удобство.

Приложения, от които вече се нуждаете

LastPass

В наши дни сякаш само входната врата все още не изисква от нас парола, за да прекрачим прага на дома си. В останалите случаи все някаква парола ни трябва или пък лична карта…

Ще се съгласите с нас, че и вие, както и ние, разполагаме с изобилие от пароли за различни електронни пощи, акаунти в сайтове и т.н. Дори дисплеят на смартфона ви вероятно е заключен с парола?

LastPass е приложение, което управлява паролите ви. То гарантира сигурност и автоматично ви логва навсякъде, където имате акаунт.

Wally

wally

Парите са основна тревога за огромна част от населението на планетата. С Wally можете лесно да проследявате къде отиват парите ви, да разберете каква сума ви е останала по сметка и кога предстоят следващите разплащания.

Сайтове, от които да ги изтеглите: https://itunes.apple.com и https://play.google.com/