Полезни съвети      

Втора част: Фитнес приложения, с които ще постигнете желаната фигура

от Лили Георгиева | 05.12.2019 г.

Преди няколко дни ви запознахме с няколко полезни приложения за поддържане на стройна фигура. Продължаваме напред с още предложения, които са се доказали във времето.

7. Endomondo

Кардио упражнения могат лесно да се превърнат в скучно и често повтарящо се занимание. Именно затова приложението Endomondo е страхотно. Поставете си цел за преследване – с тичане, ходене, каране на колело. Виртуалният треньор в приложението ще ви държи информирани как вървите към нея и дали трябва да ускорите.

Интересно преживяване е да се състезавате със самите себе си. Още по-добре става, когато включите в процеса познати и приятели. Предизвиквайте се!

Приложението е достъпно за iOS и Android.

8. Daily M|WOD

Тичане, вдигане на тежести и много други физически занимания се практикуват по-добре, когато сте оптимално разтегнати.

С тази цел е натоварено приложението Daily M|WOD. То работи върху гъвкавостта ви.

Използване на фитбол, ролери от пяна, ленти и др. наред с видеа ще ви помогне да се представяте по-добре в основните си физически занимания.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

9. Aaptiv

Част от възможностите на бутиковите фитнес зали е, че съчетават загрижени инструктори, сериозни тренировки и перфектен музикален фон. Позволете на това приложение да ви потопи в тази атмосфера.

Приложението е платено. Срещу 10 долара на месец получавате достъп до стотици различни стилове тренировки, с различно ниво на интензивност, трудност и продължителност. Йога, каране на колело, тичане, пътечка, силови упражнения и т.н.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

Android-приложения за търсене на текстове на песни

10. SweatWorking

Това приложение е позиционирано като номер едно сред приложенията за трениране в iTunes store. То дава достъп до хиляди аудио и видео материали, разработени от топ треньори. Фитнес стиловете включват високоинтензивни тренировки, силови, възстановителна йога и медитация.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

11. Strong Workout Tracker Gym Log

Проследете силовите си тренировки чрез това специализирано приложение. То ще ви даде детайли за всяко едно занимание в залата. Ще следи кога сте във фитнеса, колко повторения и серии правите.

Освен това разполага с вграден таймер, както и бележник, в който може да описвате ежедневната си настройка.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

12. Sweat

Тук получавате всичко, което бихте искали да имате, когато избирате фитнес приложение. Предизвиквайте се и преследвайте целите си. Сравнявайте се с други потребители, спазвайте режим на хранене! Лице на тази марка е Кайла Итсин. Тя е сред най-популярните фитнес инструктори в наши дни. Предлага богато разнообразие от упражнения и експертно мнение.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

13. Pear

Силовите тренировки може да се превърнат в скучна монотонност. Звучи ли ви познато? Тук идва Pear. С това приложение ще получите напътствия от утвърдени лични треньори. Ще разтърсите рутината.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

 

Източник на снимките: pixabay.com