Полезни съвети      

Фитнес приложения, с които ще постигнете желаната фигура

от Лили Георгиева | 02.12.2019 г.

Няма нужда да се готвите за Олимпийски игри, за да изглеждате неотразимо. Достатъчно е да започнете да тренирате редовно. Ако започнете сега, ще постигнете прекрасни резултати до началото на лято 2020. Вярвате ли ни? Има основания да го направите. А за да ви бъдем максимално полезни, сме подготвили няколко приложения. Те са разработени специално за хора, които държат на оптималното физическо състояние и се стремят да бъдат с неотразим външен вид.

Готови ли сте за своето лятно тяло?

Фитнес приложения, на които не може да устоите:

1. C25K

Ако сте искали да започнете да тичате, но все не знаете откъде да започнете, то приложението Couch to 5K трябва да бъде следващото, което ще свалите на телефона си. Програмата е безплатна за 8 седмици. През това време ви дава достъп до три тренировки на седмица.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

2. Blogilates

Това приложение ще ви изведе на едно вълнуващо ниво на трениране. Имате достъп до видеата на Кейси Хоу, плюс онлайн форум и месечен календар на тренировките.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

3. Sworkit

С него може да откриете тренировките, които търсите – кардио, йога, стречинг, силови тренировки и др. Освен това ще може да определяте времето за трениране – от 5 минути до час. Приложението ви предоставя следващото упражнение, докато тече тренировката. Срещу заплащане получавате персонализиран режим.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

Мобилни приложения

4. Strava Running and Cycling

Ако сте сериозен бегач или пък велосипедист, имате нужда от място, където да следите последните си маршрути. Нито едно друго приложение не се доближава като възможности до Strava. То проследява дистанцията, скоростта, наклона, калории, сърдечния ритъм, мощта и т.н. След това синтезира цялата информация в ясни графики.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

5. Daily Yoga

Никога повече скука, докато правите йога. В това приложение получавате поне 50 видеа. Всеки комплекс е със специфичен фокус – от подобряване на гъвкавостта до укрепване на цялото тяло.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

6. Nike Training Club

Това приложение предлага всичко, което бихте искали да получите – например, упражнения по дизайн на професионални треньори и атлети. Както и персонализирани фитнес програми, споделяне на прогреса с другите и др.

Приложението е достъпно за iOS и Android.

 

Източник на снимките: pixabay.com