Полезни съвети      

Мобилни приложения за вегани

от Лили Георгиева | 28.10.2019 г.

Отношението към храната е различно от човек на човек. Всеки решава за себе си какво да сложи в уста. Поради това днес искаме да ви запознаем с няколко мобилни приложения, които са предназначени конкретно за потребностите на веганите. В тях ще откриете разнообразие от рецепти.

Веган-сканер

Определя продукта и ви разказва всичко за него. Пред вас е скенер на кодовете по опаковките на храните. Но скенерът не е прост. Той позволява лесно да се ориентирате какво се намира на лавиците в магазина. След сканиране на кода, приложението ви разказва за състава на храната.

Мобилни приложения за футболни запалянковци

21-Day Vegan Kickstart

За хората, които правят първи стъпки във веганството. Основно внимание е отделено на принципа на хранене. Преходът към вегантство е плавен, на малки дози. Има прости и лесни за приготвяне рецепти. Може да съставите и диетичен план.

Веганские рецепты

Съмнявате се, че веган менюто е невкусно? Няма месо в него, нито млечни продукти. Така е! Но с малко практика и четене ще разберете, че веганската кухня е вкусна. В това приложение ще откриете рецепти, които определено ще отговарят и на вашите предпочитания.

Най-добрите приложения за медитация

Forks over Knives

Тази програма дава инструкции, с които по-лесно ще станете вегани. Предлага опция за съставяне на списък от продукти. Ако се появи подозрителен „обект“ в торбата ви, приложението ще сигнализира.

Бонус – съвети и препоръки от известни шеф-готвачи за приготвяне на веганска храна.

Източник на снимките: pixabay.com