Полезни съвети      

Има ли алтернатива на AirPods? Как да няма!

от Лили Георгиева | 14.10.2019 г.

Жичните слушалките отдавна остават на заден план. Причината не е, че не са модерни. Просто безжичните им аналози са доста по-удобни. Като цена те вече са по-достъпни, а качеството на звука почти не отстъпва на жичните.

Ако говорим за слушалки тип AirPods от Apple, те далеч не са единствените на пазара. Съществуват достойни алтернативи на други производители. Кои са те – казваме веднага.

Sony WF-1000XM3

Трудно е да се повярва, но тези слушалки са способни доста добре да заглушат шума в околната среда. Така може да се наслаждавате комфортно на любимите парчета. При това японската компания е успяла да вгради в малкия корпус и модул Bluetooth.

Естествено, може да използвате слушалките на Sony и не само, за да слушате музика. Те позволяват да приемате входящи разговори. Бутонът за регулиране на силата на звука и пропускането на песен е на едно място.

В компактния калъф, който служи като зарядна станция, слушалките са добре защитени. Батерията осигурява достойно ниво на автономна работа.

Cambridge Audio Melomania 1

Компанията Cambridge Audio не е особено известна. Цени се сред меломаните заради високото качество на звука. Компанията е на първо място популярна с аудиобородуването си. Ето че навлизат и на пазара за слушалки. Безжични при това!

Минусът на този продукт е един. Липсва калъф за презареждане. Т.е. това ще се отрази на автономната работа. Ако за вас качеството е на първо място, последното изречение отпада като маловажно.

Klipsch T5 True Wireless

Още една непопулярна компания, която предлага продукт, достоен за конкурент на AirPods. Лаконичен дизайн, качествен звук, отлично ниво на автономна работа. След като извадите слушалките от калъфа, ще разполагате с около 8 часа непрекъснато слушане.

AirPods или Samsung Buds?

Jabra Elite 65t

Тези слушалки поддържат основните функции – като слушане на музика и приемане на обаждания, но и представляват отлично решение в средния ценови клас. Да, дизайнът им е лаконичен, но това не бива да ви обърква. Тези безжични слушалки предлагат добро ниво на автономната работа.

Beats PowerBeats Pro

Почти всички безжични слушалки имат този „навик“ – да падат от ушите. С този модел проблемът изчезва. Продукцията на Beats след сливането с Apple отлично ще се отрази на компанията от Купертино. Ако търсите универсално решение, това е – нашето последно предложение.

Източник на снимките:  klipsch.com, jabra.com, apple.com