Полезни съвети      

AirPods или Samsung Buds?

от Лили Георгиева | 20.05.2019 г.

Apple и Samsung отдавна съперничат за лидерската позиция на пазара. Кой е най-добрият производител, когато става дума за слушалки. На този въпрос отговор дават експерти.

Компанията Samsung от третия път успя да създаде устройство, което съчетава бързо свързване, качествен звук, удобство и комфортно управление. Става дума за безжичните слушалки Galaxy Buds, за които сме ви разказвали преди.

Контролирането на гарнитурата се осъществява от сензорен панел. Едно натискане – спиране, две-три – преминаване към следващата песен. Ако извадите слушалка от ухото, музиката автоматично спира. Galaxy Buds освен това предлага балансирано звучене и добра звукоизолация. Устройството разполага с надеждно Bluetooth свързване с телефона, независимо кой модел е той. Качеството на звука при звънене е добро.

Без презареждане слушалките на южнокорейската компания служат на потребителя до 6 часа. Зареждането им става чрез USB-C порт. Гарнитурата е съвместима с различни смартфони Android, компютри, iPad и iPhone.

Няколко причини да купите Galaxy Buds:

– Чист звук
– Бързо свързване
– Малък размер
– Удобен калъф

Има ли минуси? Няма смисъл да ги купува този, който използва само iOS.

Същевременно Apple предлага слушалки за онези, които не обичат да се отдалечават от околния свят.
AirPods 2 също толкова добре пасват в ухото. Звукът преминава през отверстия в ушите, което позволява да се слушат и околните хора.

Най-добре слушалките работят с устройство на Apple, но може да се свържат и към последните Android модели. Air Pods са с бордово управление – използват с едно или две натискания.

Без ново презареждане гарнитурата ще ви служи 5 часа. Калъфът позволява да я презареждате 5 пъти.

Защо да изберете AirPods 2? Заради безупречната съвместимост с продуктите на компанията от Купертино, отличния звук и отличния дизайн.

А минуси има ли? Да, слушалките по-лошо ви изолират от външната среда.

Добри безжични слушалки за Android-телефона ви

Независимо на кой модел се спрете, и двата продукти са най-добрите в своя клас. Предлагат максимално ниво на комфорт при използване и отлична автономна работа.

Източник на снимките: Samsung.com, apple.com