Полезни съвети      

Добри безжични слушалки за Android-телефона ви

от Лили Георгиева | 11.02.2019 г.

Съвременните смартфони отдавна изместиха обикновените плейъри и успешно се използват за слушане на музика. А за добър звук се искат и съответните слушалки. В наши дни качеството на безжичните слушалки все повече отговаря на изискванията на потребителите. Те предлагат комфорт и не разполагат с кабел, който да се заплита и разплита. Нека да хвърлим поглед към няколко интересни продукта на пазара. Те са подходящи за Android-смартфони.

Jabra Elite Active 65t

Jabra Elite Active 65t са създадени за активно спортуващи хора. Те предлагат до 5 часа работа в режим възпроизвеждане на музика, което гарантира приятно прекарване в залата. Освен това в слушалките е поставен датчик за движение. Последният позволява да се проследява активността на потребителя.

Технологията Jabra HearThrough предлага на потребителя настройване на нивото на „околния шум“, който не искате да чувате в слушалките. С помощта на приложението Jabra Sound+ може да работите с гласовия асистент на Amazon или на Google.

Anker Soundcore Liberty Air

Създателите на Soundcore Liberty Air от Anker определено са били вдъхновени от AirPods от Apple. Както при предходния екземпляр, те са способни да възпроизвеждат музика в продължение на 5 часа. Освен това разполагат с технология за шумозаглушаване.

Слушалките са снабдени и с най-новата технология Bluetooth 5.0, а сензорните панели позволяват да се управлява слушането на музика, да се натиска пауза, да се отговаря на повиквания и да се общува с гласов асистент.

Jaybird Tarah

Jaybird Tarah разполагат с неголямо съединително кабелче. Сред достойнствата им са удароустойчив и водонепроницаем корпус. Предлагат до 6 часа работа без ново презареждане, както и технология за бързо зареждане , която няма да ви остави в екстремна ситуация без любимите ви песни.

За 10 минути бързо зареждане получавате почти час автономна работа.

SoundPEATS Engine

SoundPEATS Engine, подобно на вече представения преди малко модел, разполага със съединителен кабел. Това е един от най-бюджетните модели на пазара. Въпреки съблазнителната си цена, тези слушалки предлагат система за влагозащита при слаб дъжд. Да се плува с тях обаче не е препоръчително. Този модел предлага и система за заглушаване на шума от микрофона.

Производителят гарантира продължителност на работа до 13 часа преди да се наложи отново да ги презаредите.

JLab JBuds Air

Тези слушалки предлагат до 5 часа автономна работа. Вървят в комплект с калъф за презареждане, което позволява на потребителя да удължи времето на работа до 10 часа. Освен това производителят обещава отлично качество на звука. За водните спортове и разходките в дъждовно време е препоръчително да ги оставите в джоба си. Влагозащита отсъства.

Източник на снимките: jabra.com, jlabaudio.com, soundpeatsaudio.com, soundcore.com, jaybirdsport.com