Полезни съвети      

На новите Galaxy Watch Active2 може да гледате видео

от Лили Георгиева | 01.10.2019 г.

Тази година Samsung пусна новото поколение смарт часовници Galaxy Watch Active2. За радост на почитателите на марката те получиха подобрен дизайн и няколко интересни функции, които определено ще привлекат вниманието и на все още колебаещите се да се снабдят със смарт часовник.

Galaxy Watch Active2 е достъпен на пазара в два размера. Единият е с диаметър на циферблата 44 мм, а другият – 44 мм. Колкото до дизайна, то потребителят получава корпус от лек алуминий с каишка от FKM или метален корпус с кожена каишка. Последните лесно се свалят и може да се подменят.

Дисплеят на часовника е станал по-голям. Той е извит Super AMOLED със сензорна рамка. Друго отличие от старата версия е наличието на цифров панел, с помощта на който може да се ориентирате в менюто на устройството.

Galaxy Watch Active2 позволява да проследявате над 39 типа тренировки, седем от които автоматично се активират. Сред тях са бягане, тичане, каране на колело, плуване, гребане, елиптичен тренажор и динамични тренировки.

С обновената функция Running Coach потребителите може да определят скоростта на тичане в реално време и да избират една от седем различни тренировъчни програми.

Освен това в новата версия на смарт часовника на южнокорейската компания е заложено проследяване на нивото на стреса с помощта на приложението за смартфон Samsung Health. Подобрените алгоритми за анализ на съня помагат за балансиран режим на заспиване и събуждане. С това полезно устройство може да подобрите съня си, това е първият извод, който ни идва наум.

Още нещо интересно за Watch Active2. На него може да гледате видео и да четете коментари в социалните мрежи. Разбира се, да гледате пълноценно филм и клипове на малкия екран надали ще се получи. Със сигурност обаче ще добиете някаква представа за тях и ще може да реагирате, ако това се изисква от вас. Тази функция е перфектна за прегледи и трейлъри.

Как да изберем смарт часовник?

Освен това устройството поддържа превод на текст и устна реч на 16 езика в режим реално време.

Като се има предвид богатата функционалност на новото поколение Watch Active, казваме ви, че най-трепетно очакваме следващото поколение. Какво ли ще ни предложи?! Дотогава ще се радваме на Watch Active2, с който винаги ще бъдем в крак със случващото се в социалните мрежи, може да гледаме видеа, да следим физическата си форма и да контролираме нивото на стреса.

Източник на снимките: Samsung.com