Полезни съвети      

Новите яки функции в последното обновление на Samsung Galaxy S10

от Лили Георгиева | 25.09.2019 г.

Обновяването на операционната система за семейство Galaxy S10 започна наскоро в няколко части на Европа. То предложи нови функции и по-високо ниво на сигурност. За да не се чудим какво точно е обновено, Samsung обяви официално за какви нови функции става дума.

И така, серията Galaxy S10 получава такива функции на камерата на Galaxy Note10 като записване на видео AR Doodle и Live Focus. Последният позволява да се използват ефекти боке към видео, записано с помощта на предната или задната камера.

Обновлението също така носи нощен режим на предната камера и включва

стабилизация на видеото Super Steady.

Освен това серията Galaxy S10 получава вграден видеоредактор, достъп от приложенията Галерия Samsung, който позволява на потребителите да режат видеото и да „зашиват“ по няколко клипа накуп. Освен това може да се използва за регулиране на скоростта на възпроизвеждане на видеото и добавянето на фонова музика и субтитри към него.

Как да увеличим автономната работа на Galaxy S10

Освен функции на камерата, обновлението носи подобрени версии на Samsung Pass и Messages. Осигурява още поддръжка на Samsung Dex и интеграция Link to Windows с семейството на Galaxy S10.

Samsung ще внедри обновлението поетапно. Поради това някои потребители ще се наложи да почакат малко. Чакането си заслужава.

Защо си заслужава да имате Galaxy S10?

Достойнствата на модела са много. Сред тях можем да посочим подобрен екран с качествен формат, датчик на пръстови отпечатъци, вграден в дисплея, производителен чипсет и достатъчно количество оперативна и вътрешна.

Това, което може да ви спре да купите Galaxy S10, са: цената, камерите отстъпват на някои от конкурентите и батерията изисква продължително зареждане.

Търсите изгодна оферта за Galaxy S10? Разгледайте предложенията в Sravni.bg!

Източник на снимките: Samsung.com