Полезни съвети      

Топ приложения за запознанства по време на пътуване

от Лили Георгиева | 19.08.2019 г.

Искате да съчетаете пътуване и запознанство? Тогава не се колебайте да използвате някое от следващите приложения. Те са призвани да свързват хората по света. Започваме с добре познатият

Tinder

Той предлага прост и удобен интерфейс и огромен обхват: в наши дни милиони хора имат инсталирано това приложение. Необходимо е да отделите време, за да намерите приятна компания – някой, който да ви разведе из чужд град, да попрактикувате езика, който сте учили до сега, или пък да излезете на среща. Опции много.

Bumble

Това приложение също може да се похвали с добра репутация и с по-висок рейтинг от този на Tinder. Най-важната му особеност – да стартира разговор могат само дамите.

Според някои наблюдатели на този тип приложения, в Bumble може да се открият по-симпатични мъже.

Полезни приложения за сън

Raya

Основна разлика – не просто разглеждате снимки, но и паралелно слушате музика, която кандидатите специално са подбрали в своите фотоалбуми. Съгласете се – по този начин търсенето на приятна компания е доста приятно, дори весело.

Приложението обаче ще ви струва по 8 долара на месец. Може да откриете регистрирани потребители от цял свят.

Минус – отсъства филтър по локация. Т.е., намирайки се в Милано, като нищо ще прелиствате десетки кандидати за запознанство от Отава и Москва.

JSwip

Планирате пътуване до Израел? Искате да прекарате време в компанията на симпатичен местен? Предупреждаваме ви – това приложение има чувство за хумор. Подгответе се да се посмеете от душа при получаването на уведомление за взаимност.

Още една особеност: ако сте религиозни, може да използвате специален филтър. С негова помощ избягвате неловките въпроси при запознанство.

Happn

Това приложение за запознанства е френско. Ориентирано е преди всичко по геоданните. Показва само онези хора, които са пресичали пътя ви в радиус 250 метра.

Ще се удивите, но не са малко. Забелязали сте, че един прекрасен блондин вече трети ден закусва в кафене наблизо. Това не е ли повод за запознанство?

Източник на снимките: pixabay.com