Полезни съвети      

Искам супер селфи! Използвай тези приложения

от Лили Георгиева | 05.07.2019 г.

Възможностите на камерите на съвременните смартфони в наши дни позволяват да правим снимки с невероятно качество. Но дори при добри изходни характеристики качеството на кадрите до голяма степен зависи и от софтуера.

Нека ви покажем няколко приложения, които ще ви позволяват да бъдете властелин на съвършените селфита. Снимките, направени с основната камера на вашия смартфон, с новите приложения ще бъдат преобразени.

Плюсът на следващия списък от приложение се изразява в това, че са напълно безплатни.

YouCam Perfect

Това приложение позволява да снимате както „обикновени“ неподвижни селфита, така и видео селфита, а функцията за автоматично разкрасяване на кадрите ги подобрява още по време на снимане. Приложението може да скрива различни недостатъци по кожата – например малки пъпчици или бръчици, да направи цвета на очите ви по-изразителен и да елиминира торбичките под очите.

Тези функции работят и при групови снимки. Освен това получавате различни стикери, фонове, рамки, възможност за създаване на колажи и т.н.

5 мобилни приложения, с които ще влезете във форма до лятото

Perfect365

Perfect365, както заявява разработчикът му, е приложение, което позволява на потребителите да изглеждат превъзходно 365 дни в годината. В арсенала на програмата има 20 инструмента за поставяне на грим на кожата, а също така куп неща, с които да експериментирате. Получавате и разнообразни цветови комбинации. Накрая ще добавим, че това приложение дава съвети – за красота и за нанасяне на грим в реалния живот.

Snapchat

Прието Snapchat да се възприема като площадка за общуване, но освен това платформата има и доста добър инструментариум за редактиране. След създаването на снимка, може да добавите текст, да използвате различни обективи и стикери. Snapchat има и интересна функция за самоунищожение на съобщение със снимка след посочен период от време. За различни маски и филтри даже няма защо да споменаваме. Има ги!

Това е една от най-добрите програми към днешна дата.

Camera360

С Camera360 потребителят получава огромен спектър от възможности. Освен „джентълменски набор“ от рамки, стикери и т.н., има доста интересна опция за разкрасяване на снимките ви с помощта на различни ефекти добавена реалност.

Приложението предлага още над 100 филтъра за снимки и видео, а също така инструменти за редактиране и поставяне на грим. Как ви звучи? На нас – отлично!

Приложения, които крадат снимките ви

PIP Camera

Накрая ще ви представим PIP Camera. То оживява вашите снимки с помощта на различни обекти, които се поставят над снимките. Сложно е да се опише с думи. Полученото като резултат обаче анимирано изображение ще ви хареса доста. То е по-„живо“. По него просто има движещи се обекти.

Освен това с това приложение можете да промените фона на изображението и да използвате един от огромната колекция филтри.

Източник на снимките: pixabay.com