Полезни съвети      

5 мобилни приложения, с които ще влезете във форма до лятото

от Лили Георгиева | 06.03.2019 г.

Няма време за отлагане. Спрете да гледате термометъра. Следенето на прогнозата за времето не бива да бъде ваш пътен показател. Топлото време ще дойде и ще ви изненада неподготвени. Зимата още не е свършила, което ви дава предимство. Възползвайте се от него. Как? Като започнете още сега.

С помощта на съвременните технологии и опита на разработчици и специалисти в областта на здравословния и активен начин на живот цел като отслабването не е толкова трудно реализуема. Вярвате ли ни? Трябва, тъй като си заслужава да имате тегло, което е в здравословни норми.

Използвайте някое от тези 5 мобилни приложение, за да дадете нов облик на лято 2019!

Fitbit

Това приложение включва весели и социални аспекти, които ви поощряват да тренирате. Както вас, така и вашите приятели. Оформя се едно съревнование. А целите се постигат по-бързо, когато сте мотивирани да ги отмятате преди други!

Използвайте спортния си хъс! Той няма да ви накара да се откажете от фитнес упражненията днес, утре и на следния ден!

Огледалце, огледалце, кой има най-хубавата фигура на света?

MyFitnessPal

За тези от вас, които искат да следят количеството на приетите калории, това приложение е идеален партньор. Може да наблюдавате нивото на изразходваните и приетите калории, да си поставяте индивидуални цели по отношение на тренировките и хранителното меню. Като цяло получавате удобен инструмент за контрол на собствения режим.

Fitocracy

Геймъри, има ли геймъри сред вас? Това приложение прави спортуването по-весело. Предлага набор от безплатни тренировки. Може да влезете във форма, използвайки собствен режим, разработен на основата на богата база данни.

Най-добрите добавки за отслабване

Приложението превръща тренировките в игра, предлагайки контролни точки и поощрение за всеки завършен цикъл от упражнения.

Strava Running and Cycling

Случайно да сте велосипедист или бегач? Пред вас не е приложение, което просто проследява постиженията ви. Имате си фитнес общество. Главното преимущество е, че е почти универсално съвместимо с устройства и услуги за спортисти – Garmin, TomTom, Polar, Fitbit, Timex, Suunto и т.н., вие избирате!

Nike+ Training Club

Не може да заделяте много време? Тогава това безплатно приложение е за вас. Предлага над 100 тренировки с различно ниво на сложност. Програмата дори позволява да избирате собствен списък с тренировки.

Източник на снимките: pixabay.com