Полезни съвети      

Идеи за новогодишен подарък

от Лили Георгиева | 21.12.2018 г.

Новата година чука на вратата, а това означава, че не остава кой знае колко време за мислене по списъка с подаръци. А „обекти за дарове“ много: приятели и роднини безброй. Това, което е ограничено, са паричните средства. Това означава, че трябва да подходите към решаването на задачата с внимание – подаръците нека са полезни в ежедневието. Ето няколко предложения, които няма да ви разорят.

1. Фитнес гривна

В наши дни все повече хора се замислят върху необходимостта да следят своето здраве или поне да положат малко повече усилия в негово име. Някои дори успяват да преборят мързела си. Стартирали са полезния навик да спортуват редовно. Защо тогава да не подарим нещо от света на високите технологии? Отличен избор е фитнес гривната. В Sravni.bg ще откриете разнообразие от модели и то на достъпни цени.

2. Външна батерия

Кой не би се зарадвал на устройство, което ще му гарантира, че смартфонът или таблетът няма да „сдаде багажа“ по никое време. Не дай се, боже, в критичен момент! Външната батерия е полезна придобивка за предстоящата година. Решава проблема на разсеяни хора, а и на такива с динамичен график.

Експерти препоръчват да заложите на батерия с капацитет под 10000 мАч. Така няма да натоварите коледния бюджет.

3. Bluetooth гарнитура

Съвременният живот диктува абсолютно безумно темпо. Колко често се налага да говорите по телефона в обществения транспорт, докато вървите нанякъде или пък докато сте зад волана? Където и да сте, неудобно е, а и небезопасно, постоянно да сте с ръка до ухото. Всички тези въпроси се решават със сдобиването с подходяща гарнитура. В Sravni.bg ще откриете модели от различни ценови категории.

Смартфоните, които очакваме през 2019 г.

4. Електрическа четка за зъби

Разбира се, че може да миете зъбите си и с обикновена четка. Ще се намери някой обаче да ви убеди, че няма нищо против и да мине с пръст по устната кухина и зъбите си. Не бъдете толкова „консервативни“. Съвременните достижения в грижата за здравето на зъбите заслужават вниманието ви. Една електрическа четка има своите предимства. Ще се изненадате още колко любопитни устройства има на пазара, които ще поддържат по-дълго време бялата усмивка на цялото семейство.

5. Кафеварка

Наблизо е, надеждна е и работи безотказно. Ако ваш близък се нуждае от нов съюзник в борбата с разбуждането и липсата на енергия, не се колебайте да допълните домашните му уреди с нещо ново, свързано с кафето. На пазара има упорита конкуренция за вниманието на почитателите на горещата напитка. Това означава, че има продукти и на доста ниски цени.

Източник на снимките: pixabay.com