Полезни съвети      

Три причини да купите iPhone XR

от Лили Георгиева | 28.09.2018 г.

Мнозина изпитват раздразнение от iPhone XR. Защо? Заради евтиния му дизайн, цената му и екрана, от които Apple трябва да се изпълва със срам. Въпреки всички тези негодувания, възможно е да открием няколко причини, поради които iPhone XR си заслужава да бъде купен.

Готови ли сте да ги научите?

1/ Добрабатерия – официално това е най-добрият айфон, що се касае автономност. Той издържа по-дълго от крайно достойния за върлите фенове на Apple iPhone 8 Plus. Ако грамотно настроите яркостта и своевременно включите режима енергоспестяване, то има шанс XR да има нужда от презареждане веднъж на няколко дни! Това е солидно постижение и определено ще се хареса на потребители, които нямат навика да зареждат начесто телефона си, или пък искат да се отърват от навика да носят постоянно със себе си зареждащия кабел.

Подготвили сме още една причина да ви се понрави iPhone XR. А това определено може да бъдат:

2/ Нормалните цветове на корпуса

Apple предлагат истинско черно и истинско бяло,а не тъмносиво или бежево, както при X. Непонятно е защо компанията не предложи в „десятката“ нормални цветове.

XR ще ви спечели с контрастните си разцветки, сравнено с миналогодишните флагмани.

На последно място като причина да купите iPhone XR сме подготвили нещо сносно. То е определящо за много потребители.

3/ Уникалност

Вероятно най-важното преимущество, за което малцина говорят, е уникалността. Обикновено феновете се радват на мощен процесор, цветовете на корпуса, приличната камера, но XR вълнува на първо място с радикално новия си вид и второ – той няма да остарее.

Втора част: Най-добрите смарт часовници през 2018 г.

В близко бъдеще не е планирано да бъде пуснат на пазара XR2. Моделът ще остане на мода дълго време. Или поне докато Apple сама не реши да го изтегли от продажба.

А кога може да стане това?

След 2-3 години. В това време всички притежатели на iPhone XR ще ходят с най-нов телефон в джоба си. За много потребители именно това е важно – да имат на разположение устройство, което дълго време ще бъде актуално и съвършено.

Източник на снимките: apple.com