Полезни съвети      

Какво ще видим на CES 2018

от Лили Георгиева | 14.12.2017 г.

До изложението CES 2018 остава съвсем малко. Мнозина се интересуват от това какви нови продукти ще бъдат представени. Днес ще хвърлим светлина по темата, като ще разгледаме какво подготвят компаниите Samsung, Sony, Google, LG и други.

Самото международно изложение за потребителска електроника ще се проведе между 9 и 12 януари 2018 г. в Лас Вегас, САЩ. Всяка година на събитие вземат участие големи и дребни производители на електроника от цял свят. Демонстрират се някои от най-интересни иновационни разработки.

Samsung

Компанията Samsung всяка година е един от най-ярките представители на изложението CES и не без основание. Технологичният гигант презентира ред иновационни устройства, включително телефони, таблети, телевизори, умни перални и съдомиялни и т.н.

Преди две години компанията показа извиващ се телевизор. Тази година се очаква извиващ се смартфон.

Сред очакваните продукти са Samsung Galaxy X, новият флагман Galaxy S9, отромен 150-инчов телевизор с технология MicroLED. Не е изключено да видим и таблет, нови лаптопи и още модели телевизори QLED TV.

Sony

През последните години Sony отделя сериозно внимание на аудиотехниката и офисните устройства. Очаква се тази традиция да бъде продължена, като производителят подготвя нови модели слушалки, бюджетни варианти на 4К-проектори и нови телевизори Bravia.

Най-компактните телефони през 2017 г.

Съвсем скоро – на 8 януари, ще разберем какво точно ни е подготвила Sony за CES 2018.

LG

На изложението CES 2017 компанията LG представи най-тънките OLED-телевизори W7 Signature Series. Според слуховете тази година ще ни запозне с нова ТВ технология. Възможно е да видим LG OLED TV следващо поколение (Series 8).

Ако си спомняте в рамките на CES 2017 LG анонсира нови смартфони от бюджетни и средния ценови клас, включително LG K10 2017 и LG Stylus 3, поради това имаме предусещането, че и през новата година ще видим накуп няколко модела. Дали сред тях ще бъде и новият флагман LG G7?

Очаква ни още нова битова техника от LG, лаптопи от серията Gram и много други изненади.

Google

Според слуховете корпорацията е решила да не остава в сянка и е планирала още в началото на януари 2018 г. появата на няколко продукта. Засега знаем, че Google е резервирала място за огромен щанд.

Традицията досега бе посредници – странични партньори по разработки, да представят продукцията. През 2018 г.  обаче компанията ще действа с размах.

Най-производителите телефони

Очакваме с нетърпение смартфоните Pixel 2 и Pixel 2 XL, умната колонка Google Home Mini, а също така нова гарнитура за виртуална реалност Daydream View VR.

Има данни, че в рамките на изложението Google ще представи нещо напълно ново – какво ще бъде то обаче е трудно да се отгатне. Някои предполагат, че става дума за лаптоп, който се трансформира в таблет с махащ се екранен блок.

Източник на снимките: www.ces.tech