Полезни съвети      

Apple подготвя още по-евтин iPad за 2018 г.?

от Лили Георгиева | 13.12.2017 г.

През 2017 г. компанията от Купертино пусна най-евтиния си пълноразмерен iPad, предоставяйки възможност на всички потребители с по-бюджетни предпочитания да се сдобият с продукта. Става дума за евтин вариант на фона на блестящите и необикновени iPad Pro, които поддържат функциите Apple Pencil и Smart Keyboard, както и ред други.

През новата 2018 г. от Apple смятат да стигнат още по-далече съобщават от DigiTimes. Светът ще види 9,7-инчов таблет с цена, която ще падне примерно до 259 долара. Цената на настоящия модел стартира над тази сума.

До какво ще доведе това?

Тази стъпка на Apple ще направи новия iPad още по-привлекателен за училищата и ред други образователни институции, които искат да оборудват стаите с продукция от утвърдената марка. Сега това ще може да бъде постигнато чрез по-ниските цени.

За какво е необходим жироскопът?

Експерти смятат, че предвид значителния ръст на цените на таблетите през 2017 г., Apple надали ще продължи да поддържа същата политика.

Какво ще има в iPad?

Разбира се, напълно логично е разработчиците на Apple да се насочат към използването на компоненти с по-ниско качество или да направят други жертви, за да могат да понижат цената на продукцията.

При всички положения таблетът няма да е сред най-добрите на пазара, но ще бъде белязан от почерка на компанията и ще бъде част от семейството на Apple. Това е интересен завой в разбиранията на тези от Купертино, който обаче може да донесе повече ползи, отколкото негативи.

10 причини да си купите iPhone 5S

От изданието DigiTimes и някои анонимни източници се носят слухове, че Apple има намерение да произведе няколко бюджетни iPad-а, не просто един. Поради това съветваме да не се хвърляте още на първото предложение, което бъде официално представено, а да поизчакате развитието на ситуацията.

През 2018 г. очакваме пълен пакет от нови продукти Apple, стартирайки, разбира се, с приемника на iPhone X. Едно от първите устройства, които можем да видим през следващата година, ще бъде обновения вариант на бюджетния iPhone, iPhone SE. Именно той ще даде ред подсказвания за това как ще изглежда евтиният iPad. Дотогава можем само да гадаем и да се надяваме.

Колко ли ще станат последователите на Apple през 2018 г.?

Източник на снимките: apple.com