Полезни съвети      

5 телефона, съчетаващи качествена камера и достойна батерия

от Лили Георгиева | 27.07.2017 г.

Не са малко смартфоните на пазара, които предлагат ред безполезни датчици и функции. Производителите с тях ги правят интересни на потребителя, но в някои случаи те са напълно излишни.

Днес ще ви разкажем за няколко телефона с прекрасни камери и мощна батерия.

Xiaomi Redmi Pro

Той ще ви спечели с ниската си цена, своята качествена двойна камера и отлична автономна работа.

Бюджетните устройства на тази компания никога не са блестели с качество на снимките. Това е изключение при този модел.

ASUS ZenFone 3 Zoom

Този модел е изключително добро попадение. Предлага батерия с капацитет 5000 мАч и задна камера, която конкурира принципа на работа на камерата на iPhone 7 Plus. Не бива да пропускаме и задоволително добрата селфи камера, която ще допадне на всеки един тийнейджър.

Както знаете, в наши дни камерата е един от челните приоритети, когато потребителите търсят подходящо ново устройство. Поради това на пазара ни връхлитат все по-интересни решения. ASUS ZenFone 3 Zoom е едно от тях. Той е доста издръжлив и предлага AMOLED екран.

С ръка на сърцето може да кажем, че срещу парите, които ще дадете за него, няма да достигнете качеството на снимки, което предлагат Xiaomi Mi 6 или Honor 9. Определено ще достигнете обаче ниво като на Huawei nova и Samsung Galaxy A5 2017.

Moto Z Play

Този телефон е издръжлив не заради капацитета на батерията, а заради изключително добре оптимизираната операционна система. Предната камера е снабдена със светкавица, а цената е категорично добра.

Камерата на Moto Z Play принадлежи към съвременния среден клас, нареждайки се до модели като ASUS ZenFone 3 ZE552KL или Meizu MX6. Плюс е, че фокусирането е доста бързо.

LeEco Le Pro 3

Още един модел, който заслужава вниманието ви. Предлага батерия с капацитет 4000 мАч и приятно тънък корпус. Освен това е базиран на флагмански процесор – Snapdragon 821.

Samsung Galaxy S7 edge

Завършваме с този доста по-скъп модел, който се характеризира с най-добра автономна работа сред флагманите.

Този телефон, който е с поостарял процесор, но с отличен дисплей, скорост на работа, водозащита и камера, е отлично решение за потребителите, които искат да имат качествена камера и задоволително добра автономна работа.

За и против водозащитените телефони

Прави впечатление, че тази година световни производители, чиито флагмани се чакат с месеци, не са поставили акцент върху автономната работа. Тя сякаш отива на втори план, като се развива активно технологията за бързо зареждане и се работи, разбира се, върху начините за безжично зареждане, които гарантират повече комфорт на потребителя, но не и по-редки срещи с ел. мрежата.