Полезни съвети      

4 смартфона, които ще се понравят на дамите

от Лили Георгиева | 11.05.2017 г.

Нито един производител на смартфони официално не класифицира собствената си продукция като мъжка или дамска. Въпреки това на пазара може да откриете устройства, които се ползват с конкретна популярност предимство при единия пол. В случая ние се интересуваме от дамите.

Какви характеристики трябва да притежава един добър дамски смартфон?

На първо място – външен вид, от който струи стил. Оттук насетне може да търсим ярки детайли по корпуса, компактни размери, голям екран, добра производителност и, разбира се, перфектни камери.

Предлагаме на вниманието ви 4 модела, които отговарят на това описание. Добра новина е, че сме подбрали смартфони от различни ценови класове.

Apple iPhone 7 Plus

Сложили сме този телефон в челото, тъй като, ако се огледате, ще забележите, че поне няколко дами в обкръжението ви носят именно продукт на Apple. Този модел на компанията е далеч от разочарованието. Той представлява поредният успешен ход, като вече предлага интересен Retina дисплей и още по-добра производителност.

Ще го откриете на пазара в три версии – с 32/128/256 GB вградена памет.

Изборът на цвят е въпрос на вашето лично предпочитание.

Смартфони с удивителна производителност

Galaxy S7 Edge

На този етап Galaxy S7 Edge категорично е един от най-красивите смартфони на пазара. Той е просто изглежда ефектно, а направо разпалва желанието да го имате.

Смартфонът има топ характеристики. Предлага се с 4 GB оперативна памет, 32 GB вградена памет с опция за разширяване до 200 GB, 8-ядрен процесор Exynos 8890 и разкошен AMOLED дисплей с диагонал 5,5 инча!

Освен това камерите са върхът. Основната е 12-мегапикселова с диафрагма 1.7. Прави потресаващи снимки и в слънчево, и в мрачно време.

Смартфони с двойна камера

Meizu Pro 6

Ако търсите нещо по-евтино, не се колебайте да разгледате какво предлага този модел. Той е прекрасна алтернатива на вече споменатите устройства. Китайската компания определено се е постарала! Ето какво предлага: 10-ядрен процесор, AMOLED дисплей с диагонал 5,2 инча, 4 GB оперативна памет и 64 GB вградена памет, 21 MP основна камера и страхотен аудиочип за качествено възпроизвеждане на музика.

Освен това, мили дами, този смартфон върви ръка за ръка с златист и розов цвят на корпуса. Сякаш е създаден за жени.

Huawei P9 Lite

Този смартфон е идеален за почитателките на селфитата. Защо? Тъй като се характеризира с удивителни фотографски възможности.

Huawei P9 Lite е снабден с 13 MP основна камера и 8 MP предна камера. С разработването им се е ангажирала не коя да е компания, а легендарната Leica.

Телефони под 450 лв.

Няколко са параметрите на смартфона, който го определят като изключителен флагман. Веднага ги споменаваме – 2 GB оперативна памет, 36 GB вградена памет, 8-ядрен процесор, IPS дисплей с диагонал 5,2 инча… А цената е приятен подарък от самото начало.

Бонус:

Xiaomi Redmi 3S

Когато търсите бюджетно устройство, хвърлете поглед и на Redmi 3S. Този съвременен смартфон предлага добра производителност и стилен корпус.

Върви с 2/3 GB оперативна памет, 16/32 GB вградена памет, 4-ядрен процесор, 13 MP камера с автофокус и режим HDR.

Дамите определено ще харесат тънкия корпус от метал, разнообразието от цветове и отсъствието на необходимост постоянно батерията да бъде зареждана. Xiaomi Redmi 3S ще ви служи вярно в продължение на две денонощия.

Източник на снимките: huawei.com, apple.com, samsung.com, mi.com, meizu.com