Полезни съвети      

BLU Energy Diamond Mini – Евтиният, но забележително красив смартфон

от Лили Георгиева | 12.01.2017 г.

BLU е компания, основана през 2009 г. Седалището й е в Маями, Флорида, и към днешна дата е извървяла доста път, търсейки своето място в света на мобилните технологии. Определя се като иновативна по отношение на това, че предлага на потребителите на смартфони устройства, които съчетават красив дизайн, качество, практичност, комфорт в ежедневната употреба и ниска цена.

Затова искаме да привлечем вниманието ви към модела

BLU Energy Diamond Mini – телефон, който можете да закупите

срещу наистина ниска цена

и който ви гарантира стил и отличителност.

Дизайнът на  Energy Diamond Mini започва да вълнува сетивата и въображението още от първия поглед. Дори на снимка моделът изглежда забележително. За да се възползват максимално от интересното хрумване и изпълнение, от компанията предлагат разнообразие от цветови варианти.

Blu Energy Diamond Mini 6

Energy Diamond Mini е продукт на дългогодишни проучвания и разработки. Това ни става ясно, когато разгледаме и техническите характеристики, които се крият под красивата визия.

Смартфонът разполага с 4-инчов дисплей

с резолюция 480×800 пиксела. Изработен е по технология BLU Infinite View, която осигурява перфектно изображение, независимо от ъгъла, под който гледате екрана.

От BLU гарантират приятна яркост и качество на екрана.

За производителността отговаря чипсет MediaTek 6580 с четири ядра с честота на работа 1,3 GHz, съчетан с графичен ускорител Mali-400, 512 MB оперативна памет и 4 GB вътрешна памет памет, която можете да увеличите с помощта на microSD карта до 64 GB. Операционната система е Android v6.0 Marshmallow.

Blu Energy Diamond Mini 5

Добра новина е

поддръжката на работа с 2 SIM карти. Почти няма активен съвременен човек, който да не извлече полза от възможността да носи в джоба си не две, а едно устройство.

Телефони с 3 SIM карти

За качествени снимки е осигурена

5-мегапикселова основна камера с автофокус,

светодиодна светкавица и апертура 2.4. Предната камера е 2-мегапикселова. Още тук става ясно, че Energy Diamond Mini е телефон, който е подходящ за хора, които не отдават голямо значение на снимането. С тези характеристики камерите не са от превъзходните на пазара, а са по-скоро налични по необходимост. Ако търсите по-високо качество на камерите, но съответно срещу по-висока цена, може да разгледате няколко други модела.

Blu Energy Diamond Mini 2

Благодарение на софтуера BLU Final Touch можете да оптимизирате всяка една снимка с функции като Auto Beauty и Image Brightness.

Най-добрите малки смартфони

Достойна автономна работа?

Blu Energy Diamond Mini

Смартфонът на BLU е съобразен с действителността и това, колко лошо в наши дни да разполагате с устройство, чиято батерия се разрежда бързо. Именно с оглед на този съвременен проблем компанията е заложила на завидна батерия – капацитетът й е 3000 мАч.

Това означава, че с Energy Diamond Mini в ръка можете да работите в нормален режим на работа до 3 дни при едно зареждане. В режим очакване батерията ще се разреди след около 25 дни.

Източник на снимките: bluproducts.com