Полезни съвети      

HTC One E9 Plus – Персонализирайте това стилно устройство!

от Лили Георгиева | 09.01.2017 г.

Казват, че HTC One E9 Plus представлява визуално копие на флагмана M9 Plus. Те обаче се отличават не само по материала, от който е изработен корпусът им, но и редица други характеристики.

Насочвайки погледа си към HTC One E9 Plus, трябва да знаете, че моделът се предлага в три цветови решения: златистобяло, златистосиво и тъмносребристо. Смартфонът е красив и елегантен. Запазил и стила, който е характерен за семейството на HTC.

One E9 Plus предлага на потребителя дисплей с диагонал 5,5 инча с QuadHD резолюция. Снабдне е с матрица Super LCD 3. Регулиране на яркостта може да се осъществява автоматично и ръчно.

Можем да отбележим като плюс наличието на защитно стъкло Gorilla Glass.

Персонализация

Трябва да знаете, че можете да персонализирането своя HTC One E9 Plus. С помощта на приложението „Теми“ можете да оформите работния екран по свой вкус – като използвате снимки и картинки от онлайн ресурси. След това можете да коригирате формата и размера на иконките, шрифтовете, мелодиите и дори тапетите.

htc one e9 plus 3

htc one e9 plus 4Производителност, памет и автономна работа

Под красивия корпус на One E9 Plus откриваме 8-ядрен чипсет MediaTek MT6795M с тактова честота 2 GHz. Оперативната памет е 3 GB, а вътрешната – 32 GB. Последната можете да увеличите с помощта на microSD™ до 2 TB.

Капацитетът на батерията е 2800 мАч. За някои от вас този показател може да бъде определен като минус. От HTC обаче са помислили по въпроса и предлагат два режима за пестене на енергия – обикновен и максимален. При активиране на максималния получавате достъп само до няколко приложения, понижават се тактовата честота на процесора и яркостта на екрана.

Купи Galaxy-телефон за под 400 лв.

Нека да сравним  HTC One E9 Plus с HTC One M9 и HTC One M9 Plus:

HTC One E9 Plus, HTC One M9, HTC One M9 Plus

Камерите

Залагайки на този смартфон, получавате 20-мегапикселова основна камера с BSI матрица, 27,8 мм обектив с автофокус и диафрагма f/2.2, запис на видео с резолюция 4К. Разполагате също така със светодиодна светкавица и автофокус. Камерата снима с честота 30 кадъра в секунда.

Предната камера е 4-мегапикселова, с матрица UltraPixel BSI, 24,7 мм обектив с диафрагма f/2.0, запис на видео с резолюция 1080p.

htc one e9 plus 2

С помощта на вградените функции HTC Eye Experience имате достъп до подобрени и лесни за употреба инструменти за редактиране. Така може да придавате на снимките уникални ефекти.

Телефони-камерафони – заслужава си да ги опознаеш

Източник на снимките: htc.com