Полезни съвети      

5 причини да пожелаете LG V20

от Лили Георгиева | 21.09.2016 г.

Още в първите редове можем да отбележим 2 особености на смартфона – той е по-мощен от LG G5 и характерна черта са камерите му – 16-мегапикселовата на задния панел и 8-мегапикселовата предна камера. Те го превръщат в устройство, което много ще се хареса на потребителите, които обичат да работят със съдържание и да създават такова.

LG V20 печели овации също така със свалящата се батерия и дизайн, който не предполага да си счупите нокът, докато махате капака. Освен това привлича вниманието с отличното качество на снимките, видеата и звука.

Какво повече? Поне тези 5 причини могат да ви убедят в достойнствата на LG V20.

  1. LG V20 е продукт за креативни личности

Ако обичате в ежедневието си да създавате видеоколажи или пък фотоколажи, много ще ви допаднат филтрите и възможността да снимате на забавен кадър.

Телефонът е снабден с редица практични функции.

Например в режим Auto и при двете камери смартфонът предлага възможност за снимане на панорамни и бавни снимки. Опцията Popout-фото пък позволява да персонализирате фона на снимката с помощта на набор от ефекти.

Различните винтидж филтри допълнително развинтват въображението на потребителя. Можете лесно да ги изберете от основния интерфейс на камерата.

lg v20 3

  1. Можете ръчно да управлявате настройките за снимки и видеа

Ръчните настройки са изключително важни за хората, които професионално се интересуват от фотография. LG е сред компаниите, които осъзнават това и предлагат на потребителя различни настройки, включително за запис на звук, запис на видео и др.

Използването им на практика също е улеснено. Можете да контролирате експозицията, светлочувствителността ISO и баланса на бялото.

В режим снимане на видео можете да контролирате настройките на звука.

  1. Hi-Fi аудио

LG V20 е снабден с 32-битов Quad DAC. Това автоматично означава, че музиката, която излиза от него, е достойна за меломани! Качеството на звука е високо с или без слушалки.

Дори концертът, на който сте, ще може да бъде увековечен, благодарение на усилията на LG.

  1. Свалящата се батерия

lg v20 2

Прави впечатление, че на пазара няма много премиум устройства, които предлагат сваляне на батерията. Това обаче е характеристика, която заслужава внимание и се предпочита от някои потребители.

Телефони за меломани

Можете лесно да свалите задния капак на LG V20 и получавате достъп до батерията, която е с капацитет 3200 мАч.

Любопитното е, че такава голяма батерия лежи под доста тънък корпус. Това го прави доста ефикасен и разполагате с телефона си в продължение на цял ден.

  1. Запознайте се с Android 7.0 Nougat

Новата операционна система е налице в LG V20. Този телефон е първият от серията Nexus, на който е предоставена тази възможност.

Потребителят може да „се разполага” на няколко прозореца, да отговоря непосредствено на съобщения и да се радва на умно управление на потреблението на енергия.

Източник на снимките: lg.com