Полезни съвети      

Apple Watch Series 2 – Право напред с Pokemon Go и Nike под ръка

от Лили Георгиева | 07.09.2016 г.

Ако до този момент сте се колебаели да си купите Apple Watch, възможно е вече доводите „за” да натежат, особено ако се вълнувате от Pokemon Go, обичате да плувате и да бягате и сте почитатели на Nike.

Не сте виждали нищо подобно на Watch Series 2 и Тим Кук и компания ще ви убедят в това.

Макар смарт часовниците да не се радват на широка популярност към днешна дата, това не обезсърчава Apple. А резултатите в отдел „Продажби“ дават нужния лъч светлина в края на тунела.

По думите на Тим Кук смарт часовникът на компанията се радва на огромен подем през последните 18 месеца. По продажби Apple Watch е успял да задмине компании, производители на часовници с дългогодишна история. В момента смарт часовникът е на второ място по продажби, след Rolex.

Apple watch series 2

Какво предлага новото поколение Apple Watch?

Първо, снабден е с 2-ядрен процесор, който е два пъти по-бърз, а екранът е най-яркият, който компанията някога е предлагала.

Apple Watch Series 2 може да се похвали и с

водонепроницаемост

е да ви е поле

(до 10 метра дълбочина) и вграден GPS. Това го превръща в отличен партньор за любителите на водните спортове и тичането.

Новият Apple Watch впечатлява с керамична версия, нови модели Hermes, специални каишки от Nike и др. Така той ще бъде новият модерен аксесоар дори и за онези, които все още не искат да го използват, за да проследяват физическото си представяне.

С какво може да ви е полезен смарт часовникът?

За ваша информация специалният Apple Watch Nike+ не е просто часовник. Той е

«идеалният партньор на бегача».

Apple watch series 2 4

Вече можете да кажете на Siri да започне да проследява тичането ви. Така не се налага да се разсейвате излишно, заглеждайки се в екрана на часовника.

От Nike предлагат и социален клуб Nike+ Run, в който можете да потърсите съмишленици, увлечени по тичането и активния начин на живот.

А какво да кажем за

Покемон-манията.

Apple watch series 2 3

Тя определено е завладяла ежедневието на много хора в цял свят, но също така и не е присърце на много други.

По данни на Джон Ханке, CEO Niantic Labs, създател на Pokemon Go, към днешна дата играта е била свалена повече от 500 млн. пъти, като изминатото разстояние възлиза на 4,6 млрд. километра. Не знаем на колко калории се равнява това или на колко свалени килограма, но цифрата определено си я бива!

Смартфон приложение, което ще облекчи ежедневието ви

Версията на играта за Apple Watch ще бъде достъпна до края на годината. Благодарение на гривната Pokemon Plus, потребителите ще могат да виждат къде се поставят яйца, а също така и къде наблизо има покемони за улавяне!

Стартовата цена Apple Watch Series 2 започва от 369 долара.

 

Източник на снимките: apple.com