Полезни съвети      

Събуди се със Скалата

от Лили Георгиева | 12.05.2016 г.

Все още ли изпитвате затруднения със ставането сутрин?

А с постигането на целите? Не можете постоянно да се оправдавате с пролетната умора!

Такава е целта и на Скалата. Или поне нещо такова. Всъщност Дуейн Джонсън ви призовава да се събудите рано-рано и да преследвате до дупка своите цели!

Ако искате да се събудите от гласа на прочутия актьор и бивш участник в кеч мачове, време е да инсталирате едно много приятно приложение – The Rock Clock™.

Добрите новини са няколко.

Приложението е напълно безплатно.

Второ, предлага няколко много готини мелодии, част от които лично творчество на Дуейн Джонсън- т.н. чувате неговия глас, а той какво ви припява: Good morning sunshine!

Трето, Скалата редовно отпраща послания, с които стимулира общия дух на надъханост и ентусиазъм!

the rock 2

Четвърто, приложението е създадено

с хумор и душа.

Това е много важно, когато става дума за подобряване на настроението, нали така? И то рано сутрин!

Съвременните приложения-будилници предлагат различни акценти, но това наистина ни се струва полезно! Дуейн няма никакво намерение да ви агитира с хитрости, достатъчни са мелодиите, които е избрал, и посланията!

Уверете се сами, като свалите приложението.

Предложението The Rock Clock™ предлага на потребителя да посочи цел. Трябва да постигате това, към което се стремите. Можете да посочите краен срок за изпълнение на целта и да я преследвате без уговорки. А как ще я постигнете по-бързо, като ставате по-рано! За целта имате вече будилника на Дуейн Джонсън.

Колкото до мелодиите, които ще ви събуждат. Те са много приятни. Трябва да ги чуете, за да се убедите сами. Общият им мотив е да не бъдете мекушави и мързеливи. Веднага се вдигайте от леглото!

Хитро мобилно приложение подрежда мислите и приоритетите ни

А най-готиното идва след като се събудите. Тогава получавате видеосъобщение от Дуейн. Пуснете си го и ще се ободрите на мига. Този човек наистина е извор на енергия!

Скалата ще ви пожелае добро утро и ще ви изпълни с енергия да продължите напред. И още нещо – ще ви подтикне

да промените начина си на живот.

the rock 1

В приложението има още една функция. Можете да ставате заедно с Дуейн Джонсън. Приложението може да ви събужда в часа, в който става самият актьор. Имайте предвид, че Скалата става наистина рано. Нали част от задачите му в близко бъдеще е да записва видеосъобщения за почитателите си из цял свят.

Полезни мобилни приложения за ученици

Разработчик на приложението: Bucks Entertainment Inc

Източник на снимките: play.google.com