Полезни съвети      

Какъв ще бъде Samsung Galaxy Note 6?

от Лили Георгиева | 15.02.2016 г.

Не е минало кой знае колко време от излизането на пазара на Samsung Galaxy Note 5 и вече се зараждат всевъзможни слухове за това какво ще представлява Samsung Galaxy Note 6. Тази тенденция е много любопитна, тъй като все още дори не знаем напълно какви ще бъдат Galaxy S7 и S7 Edge. А това крие известни рискове що се касае достоверността. По непотвърдена информация смартфонът ще бъде официално представен в третото тримесечие на 2016 година. Дотогава има много време, нали?

Според слуховете Samsung Galaxy Note 6 ще бъде с 5,8-инчов SuperAMOLED дисплей, т.е. налице е увеличение на дисплея с 0,1 инч спрямо Samsung Galaxy Note 5. Друг интересен момент е употребата на RGB-матрица, а не на Diamond Pixel. Това категорично означава, че дисплеят ще предлага изключителна отчетливост.

Освен това Samsung Galaxy Note 6 ще работи с 6 GB оперативна памет

(а според някои източници дори 8 GB). Вътрешната памет ще бъде 64/128 GB.

samsung galaxy note 4 3

Какъв ще бъде LG G5?

Очакванията са фаблетът да разполага с 12-мегапикселова камера с оптическа стабилизация, а също така и два различни процесора, подобно на очакванията за модела Galaxy S7. Единият ще бъде на база Snapdragon, а другият – на база Exynos.

Според Latino Post дизайнът на Samsung Galaxy Note 6 ще се характеризира с гладка конструкция, корпусът ще бъде направен от метал и сплави. Ще имаме нов стилус и порт USB Type-C.

Надеждата на пазара да се появи наистина подобрено устройство си личи и по предположенията, че фаблетът ще предлага технология за бързо зареждане, завидни аудио характеристики, 4К дисплей и огромна батерия. Не е невъзможно да видим и първия 16-ядрен процесор от Samsung.

Samsung Galaxy Note 5 1

Още през януари се нароиха предположения, че камерите ще бъдат на високо ниво. Основната ще бъде 30 МР, а предната 16 МР. Основната ще разполага с оптическа стабилизация на изображението, функция 3D и автофокус, а предната ще е с резолюция 4К. Евентуалната му цена се доближава до 1100 долара.

Ако слуховете за камерите са верни, то Samsung Galaxy Note 6 категорично ще бъде телефон със завидни подобрения.

Лимитирани смартфони, за които бихте искали да знаете

Какъв точно обаче ще бъде смартфонът според нас е рано да се каже. Можете да почерпите вдъхновение от предстоящото технологично изложение в Барселона, което стартира след седмица.

Източник на снимките: Samsung.com