Полезни съвети      

Искаш да се удивиш? Виж UMI Zero 2!

от Лили Георгиева | 30.12.2015 г.

В духа на празниците в края на годината официалният сайт на UMI ни приветства с една от най-популярните коледни песни – Jingle Bells. Тъкмо да се поразходим из страниците и усещането, че музиката ще спре, ни разубеждава. Парчето е хубаво, а и, като се позамислим, малко сайтове се досещат колко приятно би било да отвориш сайт и оттам да прозвучи нещо тематично!

UMI не е просто поредният производител на смартфони. Създателите на компанията се определят като група от творци, които се стремят да предложат на пазара най-добрите мобилни продукти. За тях създаването на качествен телефон с балансирани спецификации,

елегантен дизайн и перфекционистко внимание към детайла

е предизвикателство, което приемат на драго сърце.

От моделите X1 до UMI Zero компанията завоюва място в сърцата и на потребителите си. Неслучайно UMI e сред водещите производители в Китай.

umi zero 2 2

Уви, към днешна дата да се сдобиете с телефон на UMI не е лека задача. Това обаче в никакъв случай не означава, че трябва да останем равнодушни към мисията на компанията и технологичните й шедьоври.

А поредният сред тях е UMI Zero 2.

Дълго време се разискваше какъв ще бъде външният му вид. Предполагаше се, че той ще бъде снабден с два екрана, тъй като китайците искаха да създадат достоен конкурент на YotaPhone.

5 страхотни телефона на ниска цена

В един момент UMI Zero 2 започна да изглежда като хибрид между Samsung Galaxy S6 и LG G4. Променили се това? Да.

Според най-новите информации за смартфона, той започна да заприличва и на iPhone 6s. Шегуваме ли се? Не.

Предният панел и страниците на UMI Zero 2 са сходни с тези на последния айфон.

Нови данни имаме и по отношение на техническите параметри. Смартфонът ще работи с 10-ядрен umi zero 2процесор MediaTek Helio X20. Дисплеят ще бъде 5,2-инчов SuperAMOLED с QHD-резолюция и плътност на пикселите 565 ppi. Качеството на дисплея е гарантирано от производителя – а това е Samsung.

UMI Zero 2 ще получи 4 GB оперативна памет и 64 GB вътрешна памет.

Телефонът ще предложи две задни камери, които позволяват да се променя фокуса непосредствено след снимане.

Вероятно си спомняте нещо подобно в друг вече излязъл на пазара смартфон – HTC One M8.

Пускането на UMI Zero 2 на пазара е планирано за следващата година. Кои са другите модели, които с нетърпение очакваме, можете да прочетете тук.

Източник на снимките: umidigi.com и youtube.com