Полезни съвети      

5 страхотни телефона на ниска цена

от Лили Георгиева | 18.12.2015 г.

През последните няколко години на пазара излязоха доста добри телефони на достъпна цена. Ако планирате да направите покупка на смартфон именно в края на годината, днешният ни материал ще ви е от полза.

Ще ви представим 5 телефона, които предлагат отлична комбинация от иновативност, функционалност, стил и ниска цена.

Samsung Galaxy Core Prime

Това е телефонът за вас, ако харесвате Android телефони и сте почитатели на марката Samsung.

Да, при него отсъстват някои функционалности, но е напълно достоен да изпълни всички обичайни задачи, които му поставите.

Дисплеят на Samsung Galaxy Core Prime е 4,5 инча с резолюция 480 x 800 пиксела. Работи с ОС v4.4.4 (KitKat) и чипсет Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410. Вътрешната памет е 8 GB, а оперативната – 1 GB. Капацитетът на батерията е 2000 мАч.

Motorola Moto G 4GMotorola Moto G 4G 2015

Ако търсите евтин 4G смартфон, предлагаме ви Motorola Moto Е 4G. Ако пък търсите телефон на добра цена, който ще работи с две SIM-карти и с връзка 3G, можете да заложите на Motorola Moto G 4G.

Дисплеят на смартфона е с диагонал 4,5 инча при резолюция 720 x 1280 пиксела. Защитен е с Corning Gorilla Glass 3. Устройството работи с ОС v4.3 (Jelly Bean).

Най-добрите смартфони от Китай през 2015 година

Microsoft Lumia 640

Microsoft Lumia 640 е отличен телефон за парите, които ще дадете за него. Екранът е прекрасен. Може да се каже дори, че е най-добрият за категорията си. Камерата работи никак лошо и при добра осветеност снимките ви ще са отлични. Телефонът радва с добра продължителност на работа.

На пазара Microsoft Lumia 640 се предлага в четири разноцветки на корпуса. Самият апарат е в три варианта: Dual SIM версия с 3G+, Dual SIM версия с LTE и версия с една SIM карта с LTE.

Подобни по размер на екрана и резолюцията са моделите Asus Zenfone 5, Samsung Galaxy E5 и Lenovo S850. Всички те обаче са по-скъпи.

lg magna 1LG Magna

Добра основна камера, версия с две SIM карти, запомнящ се външен вид, качествен извит екран и продължително време на автономна работа – с това ще ви зарадва LG Magna. Малкият обем вградена памет и бюджетният процесор са показателите, които може да не ви се понравят.

Въпреки това устройството е изключително добро на фона на всички останали в категорията му.

Sony Xperia E4g

В началото на тази година Sony анонсира Xperia E4g, поддържащ LTE и с голяма батерия.

Смартфонът допълва по-рано представения модел Xperia E4. Разполага с 4,7-инчов дисплей, здрав корпус със закръглени ъгли и заложени много сценарии за използване на основната камера. Благодарение на технология, разпознаваща автоматично типа сцена и оптимизиране на параметрите за 52 различни условияна на снимане, използването на камерата с цел максимално качествена снимка е повече от детска игра.

Моделът се предлага в два цвята: черно и бяло.

Източник на снимките: lg.com, sonymobile.com, motorola.com