Полезни съвети      

U8 Watch – Подходящ за първа среща със смарт часовниците

от Лили Георгиева | 30.07.2015 г.

Какво правите, когато сякаш времето се изплъзва между пръстите ви и нямате никаква идея откъде да намерите 1-2 часа, за да ги посветите на тренировка във фитнеса, час по зумба или пък спининг?

Тогава си купувате смарт часовник. Какво могат да правят смарт часовниците и откъде да започнете, за да ги използвате максимално добре? А каква е цената? Понякога е доста висока за джоба на средностатистическия българин, но пък в настоящата статия възнамеряваме да ви представим едно изгодно предложение – U8 Watch. Какво прави този нескъп смарт часовник по-различен от скъпите му събратя? Спираме да задаваме въпроси, за да започнат отговорите.

„За“

Позволява ви да правите и да получавате телефонни обажданията (използвайки списъка с контактите си или ръчно през клавиатурата за набиране), да слушате музиката, която сте заредили на телефона си, безупречен е като висотометър, барометър, педометър и хронометър. Освен това можете да променяте звука на звънене на телефона u8 watch 1си и да правите снимки или видеа с телефона си с негова помощ. Верният U8 Watch ви информира за пристигнали имейли, известия в социалните мрежи, позволява ви да използвате различни софтуерни приложения за комуникация и разполага с дигитален или аналогов интерфейс. Работи с Bluetooth V3.0 EDR и нагоре.

Смарт часовници за активно спортуващи

„Против“

Като два минуса на смарт часовника ще очертаем недълготрайната му батерия и фактът, че инсталирането на софтуер при устройства, базирани на Android, може да създаде проблеми (но не задължително).

Ще откриете U8 Watch на пазара в няколко варианта – черно, розово червено, слонова кост и неръждаема стомана. Устройството работи с Android и поне iOS 7.1. Представлява

истинска играчка за хора

с активен начин на живот. Разработчиците са предвидили опцията да можете да наблюдавате какво вижда камерата на телефона ви, например. Освен това с U8 Watch на ръката си няма да изпитвате страх дали сте си изгубили телефона – той ще ви информира, ако се отдалечавате прекалено много. Със смарт часовника можете не само да приемате и да правите повиквания, но и да следите историята на обажданията. За добрата ви информираност се грижи спийкър със завиден звук, а за удобството при носене – адекватно изработена дълга гумена каишка, която може да пасне на всякакъв размер u8 watchкитка.

Да се върнем на батерията

Ако нагласите U8 Watch на икономичен режим, продължителността на работа на смарт часовника може да надмине 28 часа. Извън икономичния режим обаче U8 Watch ще е ваш верен другар едва 10 часа. Със сигурност продуктът е слаб откъм мощност на батерията, но затова пък за ниската си цена ви предоставя цял куп актуални функции.

И към същината на въпроса –

какво прави този сладур по-различен от по-скъпите му събратя?

Нищо. За цената си и нещата, които можете да правите с него, това е си жив подарък. U8 Watch е идеален за хора, които за първи път ще работят със смарт часовник. Създава плавен преход към по-сложните устройства, които с всеки изминал ден стават все по-мултифункционални. Ако възнамерявате да изпробвате съжителството със смарт часовник, U8 Watch е добра и евтина възможност да изпитате съвместимостта ви.

Източник на снимките: u8watch.net