Полезни съвети      

Част 2: 10 приложения за управление на личните финанси

от Лили Георгиева | 11.11.2019 г.

Ако все още не сте избрали някое от приложенията, за които вече ви писахме, то не губете надежда. Може да откриете вашето решение за управление на личните финанси в днешния материал.

Продължаваме да ви представяме продукти, създадени специално за хората, които искат да виждат черно на бяло какво се случва със семейния бюджет, спестяванията, инвестирането и т.н.

Splittable

Наели сте заедно с приятел апартамент и трябва да делите разходите за него? Свалете си Splittable. Приложението ще ви ориентира как да поделите отговорностите за сметките, храната, битовата химия, други стоки за бита и т.н.

Благодарение на това приложение, можете честно да поделяте разходите.

Alzex Finance

Това приложение позволява детайлно да планирате своя бюджет. Alzex е идеално решение за индивидуалния потребител, но също така за семейства и дори малки фирми.

Програмата поддържа всички валути, по-голямата част от популярните криптовалути и скъпоценни метали. Всички курсове се обновяват в реално време. Може да добавите колкото сметки искате – карти, депозити, спестявания, крипто портфейли и т.н.

CoinKeeper

Отлично приложение за финансов контрол, което се синхронизира с всички устройства. Самите разработчици позиционират този продукт като такъв, който ще се справи дори със счетоводството на малка компания. Тук разписвате приходи и разходи, плащане за наем, битови сметки, заплати на служители и т.н.

Тази програма ще стане незаменим помощник на вашия счетоводител. Цялата статистика се визуализира под формата на ярка диаграма или графика. Последните може да изучавате цели дни и нощи.

Bills Monitor

Постоянно забравяте да платите сметките? С това приложение няма да ви се случи. То ви напомня кога е настанало време да платите една сметка или пък продукт. Този джобен счетоводител пази всички данни за разплащания, анализира честотата на транзакциите и се настройва към вашите навици.

AndroMoney

Това приложение за контрол на финансите е интуитивно и предлага полезни функции. Отново получавате данни за актуален курс на различните валути. Информацията се подава под формата на графики. Системата автоматично записва всички ваши приходи и разходи, базирайки се на въведените карти.

Може да създавате автоматично разплащане за битовите сметки. Приложението е защитено с парола.

Debit&Credit

Това приложение ще ви спечели с минимализма си. Нищо сложно в него няма. Цялото меню се състои от текстови записи.

Няма сложни графики. Звучи простовато, но предлага всичко необходимо в достъпна форма. Позволява на регулирате бюджети, да проследяване движението на средствата си, да фиксирате разходи, да създавате сметки с категории ит.н.

Приложението максимално визуализира подборна информация колко и за какво харчите.
Debit&Credit умее да прогнозира бъдещето ви финансово състояние, анализира вашите минали и бъдещи транзакции.

Снимки: pixabay.com